keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Reissua

Tiedossa on taas pian matkalaukun pakkaamista. Olemme lähdössä poikaystävän kanssa hänen siskonsa perhettä moikkaamaan etelä-Saksaan. Ajattelimme lentää tiistai-aamuna Frankfurtiin ja yöpyä siellä yhden yön. Näin ollen ehtisimme tutustua vähän kaupunkiin ja shoppailla ehkä hiukan ;) Seuraavana päivänä voisimme sitten kotiututa poikaystäväni siskon luokse loppuviikoksi.                               


Viikonlopuksi on ainakin luvattu Saksaan jopa +19 astetta ja aurinkoa! Voi kunpa säät pysyisivät yhtä hyvinä ensi viikollakin. Ajattelin nimittäin ensimmäistä kertaa jättää ensi tiistaina toppatakin naulakkoon ja heittää trenssin ylle. Vielä en viitsi kun ei flunssa ole täysin selätetty.

Saksassa on mielestäni kiva shoppailla. Etenkin poikaystäväni löytää sieltä aina itselleen paljon kivoja vaatteita. Toivon itsekin löytäväni tällä reissulla vaikka parit kivat ballerinat :D

6 kommenttia:

 1. epistä! mäki haluuuuuun =(

  VastaaPoista
 2. Mun sydän pomppas kurkkuun, ku luulin, että toi Vuiskan matkalaukku on sun!:D

  Mäki haluun matkalle buuu

  VastaaPoista
 3. Hihii, mäkin lennän tiistaina Frankfurtiin työjuttujen takia :) Oi ihana jos siellä on niin lämmin!

  VastaaPoista
 4. Kiva :) Mua olis kauheesti houkuttanut ottaa hulluilta päiviltä lennot johonkin. Jospa mäkin vaikka pääsisin vihdoin kesällä kaverin luo Saksaan..

  VastaaPoista
 5. Voi, kuullostaa kivalta. Meidän äitiliini on just etelä-Saksassa ja nyt siellä on vielä vähän viileää. Mutta toivotaan, että säät tästä petraantuu, Suomessakin.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: :)

  Pipari: voi kun oiski ;)

  Piretta: saa nähdä päästäänkö me molemmat sinne olleskaan :)

  Nina: mä en tiedä jaksaisinko ikinä jonottaa hulluilla niitä lippuja :/

  Alma: joo katsoin että tällä viikolla viileämpää,mutta ensi viikolla aurinko tulee esiin :D

  VastaaPoista