sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Floral print

Heips ja terkkuja Suomesta tällä kertaa! Olen ollut viettämässä vapaapäiviäni täällä ja yrittänyt ehtiä nähdä niin monta ystävää kuin vain mahdollista. Ehdimme käydä piipahtamassa ulkonakin lauantai iltana. Perjantaina vietin rentoa päivää Helsingissä. Kävin mm. kampaajalla, huollattamassa ripsipidennyksiäni sekä laittamassa kynsiini geelilakkauksen ensimmäistä kertaa elämässäni. Vähän melkein jo harmittaa, että hetken mielijohteesta pyysin kosmetologia lakkaamaan kynteni geelilakalla. Olen nimittäin niiiiin tyytyväinen, että rahanmenoahan tästä vain seuraa kun jään taas koukkuun uuten juttuun. Matkalta tarttui mukaan myös allaoleva kukkapaita sekä sortsit.


paita- Zara
sortsit- Gina Tricot
kengät- Zara

P.S. juuh en tuossa asussa Suomen säillä ulos liikkunut vaan sortsien tilalle laitoin valkoiset caprihousut. Asu oli lähinnä mallailua Geneven säihin ;)

7 kommenttia:

  1. Voi muru! Näytät niin upealta.
    Miten on mennyt maailmalla? Mietin sua juuri eilen, että mitä mahdat puuhailla siellä, mutta olitkin Suomenkamaralla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihana <3 kiitos hyvin on mennyt ja lämpimissä merkeissä :D

      Poista
  2. Heips! Löysin blogiisi, kun liityit omani lukijaksi :) Kiva juttu, sillä tykkään tyylistäsi :) Selailin postauksia taaksepäin ja huomasin sullakin olevan klipsipidennykset, no samma här :D Mahtava keksintö ;) Ja kaunis asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kovasti :) Pidän myös kovasti tyylistäsi ja selasin blogisi melkein päästä päähän :)) Klipsit ovat todellakin hyvä keksintö, omat hiukset säästyy ja pituutta saa lisää aina silloin kuin haluaa ;)

      Poista
  3. Aivan ihana tuo paita ja toki koko asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) vihdoinkin löysin kukkapaidan joka sopii minulle, ollut etsinnässä ainakan puoli vuotta ;)

      Poista
  4. Ihana blogi ja ihana tyyli! Tosi kiva lukea matkustelusta ja ulkomailla asustelusta, kun itsekin reilun viikon päästä muutan hieman etelämpään asustelemaan :) Liityin lukijaksi! terkuin http://www.fannikatariina93.blogspot.fi/

    VastaaPoista