sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kummilusikka

Poikamme ristiäiset on vietetty jo yli 2kk sitten (apua, en voi uskoa hänen olevan jo yli 4kk vanha). Oli kyllä ihanat ja onnistuneet juhlat, mutta olen tyytyväinen että ne ovat myös ohi ;) Olihan siinä valmisteluja viikon verran ennen juhlia ja talo oli tosiaan tupaten täynnä! 
Minulta on toivottu ristiäislahjavinkkejä, mutta en tiedä olenko hyvä niitä antamaan. En nimittäin itse osannut toivoa juuri mitään.
Sylikummilta poikamme sai lahjaksi Tillanderin hopeisen lusikan. Ihanalla pupun kuvalla varustettu pieni lusikka oli kyllä äidinkin mieleen ja erittäin nappivalinta kummilta! Toiset eivät lusikoista juuri välitä, mutta mielestäni se on henkilökohtaisella kaiverruksella ihana muisto eikä vie juuri tilaakaan säilyttää.

4 kommenttia:

 1. Kaunis lusikka! :) Itse en lusikkaa halunnut ostaa, mutta jotain mik säilyy muistona ja minkä voin kaiverruttaa. Olenhan sentään sylikummi :)
  Valitsin siis hopeisen helistimen, pyöreän mallinen, mutta litteä. toisella puolella helistintä oli nallenkuva ja taakse kaiverrutin nimen ja syntymäpäivän<3 Helistimessä oli myös lenkki josta sen voi ripustaa vaikka seinälle koristeeksi satiininauhalla. Onneksi valinta meni nappiin ja vanhemmat pitivät lahjasta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lahjasi on varmasti ollut myös tosi kaunis ja persoonallinen :) ihana että keksit sen "oman jutun", sillä siitä näkee hyvin miten asiaan on nähty todella vaivaa ;)

   Poista
 2. Jes, täällä on uutta postausta! Mä niin kovin mielelläni lukisin tätä sun blogia, ja aika ajoin käyn kurkkaamassa josko täällä olis jotain uutta kivaa ;-) Sulla on ihan loistava maku, jota onneksi pääsee seurailemaan instan puolella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, voi mä niin kovin mielelläni kirjoittelisin tänne, mutta taidan olla tällä hetkellä aktiivisempi instan puolella ;) kiitos kovasti <3

   Poista