torstai 6. toukokuuta 2010

St. Petersburg

Lähden kahden ystäväni kanssa huomenna Pietariin moikkaamaan siellä vaihdossa olevaa kaveria. Vietämme siellä pitkän viikonlopun mm. baletin parissa ja muita nähtävyyksiä kierrellen. Lämpöä on kuulemma luvattu +20 astetta, joten odotellaan kovasti yhteistä viikonloppua reissussa :)


Pietari on yllättävän hyvä paikka shoppailla ja toivon löytäväni sieltä jotain kotiinvietäväksi. Itse etsin tietenkin edelleen ballerinoja ja kivoja kevätvaatteita sekä kristallilaseja joita käyttäisin juhla kattauksessa.


Palaan takaisin maanantaina, josta alkaa taas 7 päivän työputki, mutta sitten lähdemmekin poikaystävän kanssa 4 viikon reissulle viettämään yhteistä kesälomaa. Kyseessä ei siis ole kotimaanmatkailua, mutta kerron siitä heti ensi viikolla lisää. Otan läppärin ja kameran lomalle mukaan, joten tarkoitus ei ole jättää blogia noin pitkälle tauolle vaan kenties ehkä elävöittää sitä reissun ajaksi vieläkin enemmän.

kuva1 ja  kuva2

8 kommenttia:

 1. Ihanan lämmintä luvattu! Tuo reissu kuulostaa hauskalta ja tosi mielenkiintoiselta. =) Koskaan en ole balettia (vai baletissa?) käynyt katsomassa, mutta olisi se varmasti kokemisen arvoista.
  Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 2. vitsi kuulostaa kyllä kivalta toi matka! (: toivotaan, että jotain ostettavaa sitten löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, rakastan balettia!! Mahtavaa reissua siis toivottelen ja toivottavasti kuullaan lisää pian :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin olis tarkoitus mennä Pietariin kesäkuussa, joten toivottavasti kerrot matkasta lisää kun palaat :) Entisenä ballerinana etenkin baletti tietenkin kiinnostaa ja tottakai shoppailu myös:)

  VastaaPoista
 5. Miten ihmeessä voit matkustella noin paljon ?????? Ensinnäkin, miten rahasi riittävät ja toisekseen, miten voit olla töistä noin usein ja kauan poissa ?

  VastaaPoista
 6. RagDoll: siellä oli kyllä lämmin, ihan turhaan olin ottanut lämmintä mukaan. Baletissa on mielestäni kiva käydä ja tällä kertaa oli aivan ihana baletti! :)

  Haidi: ostettavaa löytyi :)

  Cherry: :)

  Sini: koitan kertoa pian lisää :D

  Anonyymi: matkustelen paljon koska pidän siitä ja olemme avomiehen kanssa molemmat ilmailualalla. Minulla ei ole 8-16 työ, vaan se on hyvin vaihtelevaa, jonka vuoksi myös vapaata on välillä enemmän.

  VastaaPoista
 7. Odotan jo uteliaana Pietari-postausta ja tietenkin sitä, mihin olettekaan lähdössä reissuun :)

  VastaaPoista
 8. Just want to say what a great blog you got here!
  I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, iwspo.net

  VastaaPoista