keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tuliaiset

Pekingistä lähti tällä kertaa vain tarkoin valitut tuotteet mukaan. Ostin kyllä laukun täyteen tuliasia vanhemmille, kummipojalle, ystäville, mutta itselleni en tällä kertaa rohmunnut tavaraa. Olen itseasiassa erittäin tyytyväinen tämän kerrna hankintoihini ja esittelenki teille oman top kolmosen! :)
Siniset mokkaa jäljittelevät balleriinat ihastuttivat minut suloisilla röyhelöillä. Minulla ei olekaan aiemmin sinisiä kenkiä ollut, mutta eiköhän näille ensi keväänä käyttöä löydy.


Metsästin jo viime syksynä Stockmannilta harmaata cashmere huivia, mutta ylläri ylläri ne oli kaikki loppu kun palasin parin mietintäpäivän jälkeen ostamaan huivia. Verrattuna Stockkan hintoihin (100€), Kiinassa nää oli superhalpoja ja olisi pitänytkin ehkä ostaa heti parissa eri värissä. Odotan että pääsisin jo käyttämään tätä superpehmeää huivia!


Ainoa suunniteltu ostos oli makeanveden helmet. Teetin itselleni siis kaulakorun, rannekorun ja korvakorut. Oli kivaa kun sai päättää itse helmen koon, värin, laadun ja koruun laitettavan lukon. Vaihtoehtoja oli aika hurjasti, mutta tiesin haluavani mahdollisimman neutraalin vaihtoehdon. Korvakoruihinkin olisi saanut ainakin kymmentä erikokoista helmeä valittua. Itselläni oli kuitenkin tärkeimpänä seikkana se ettei korvakorun helmi ole täysin pyöreä vaan hieman litistetty versio. Olen aikoinaan ostanut Snö:ltä sellaiset ja niiden mentyä rikki on ollut kovan työn alla etsiä niille hyvät seuraajat.

8 kommenttia:

 1. Ihan täydelliset helmet. Ihastuin tuohon lukkoon, tekee helmistä hieman erikoisemmat :)

  VastaaPoista
 2. Voi toivottavasti matka meni erinomaisesti ja ihanat muistot jäivät! Ainakin ihania ostoksia olet osannut taas tehdä, niinkuin aina;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ostokset! Juuri noin pitäisikin tehdä, että ostaisi vähemmän mutta sitäkin mieluisampia juttuja, niin ei ole kaapit täynnä tavaraa.

  VastaaPoista
 4. ihanat ostokset, varsinkin kenkulit. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia. Helmikorut ovat todella kauniit. Täytyykö mun lähtee Pekingiin asti teetättää koruja? :D

  VastaaPoista
 6. Sofia: kiitos :) valitsin lukon sen vuoksi, että vaikka se tuleekin näkyviin niin ei haittaa!

  mirana: oi kiitos :) matka meni kyllä kivasti niinkuin osasin odottaakin.

  Nina: hih, mun täytyis vaan opetella tekemään noin useammin etten ostais liikaa ;)

  Pipari: :) kengät on ihmeen mukavat! päihitti mukavuudellaan kaikki muut tänä kesänä ostetut baltsut.

  Reetta: hehhe, eiköhän noita voi teettää muuallakin? tuolla se nyt oli superhalpaa että teetin kavereillekin.

  VastaaPoista
 7. moikka!

  Oliko kallista teettää tuollaiset ihanat helmet ? elikkä paljon niille tuli hintaa ?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: moii :) Ei ollut kallista ollenkaan! Yhteensä noiden hinnaksi tuli muistaakseni 25€.

  VastaaPoista