torstai 21. lokakuuta 2010

Au revoir!

Heippaheii pitkästä aikaa kaikki ihanat siellä!

Olen saanut monilta tutuilta ja läheisiltä ystäviltäni palautetta että olen laiska bloggaaja ja täytyy kyllä myöntää että tosiaan olen. Minulla ei nyt työn ja talon rakentamisen ohella ole paljoa aikaa löytynyt. Luen kuitenkin ahkerasti teidän muiden blogeja. Miten jaksaisinkaan ilman niitä ihania päivän piristyksiä! :)

En ole vielä varma haluanko puhua kauheasti taloprojektistamme. Haluanko esitellä suunnitelmiamme ja materiaalivalintojamme...Eihän niissä mitään erikoista ole etteikö niitä voisi esitellä, mutta välillä oma koti tuntuu niin pyhältä paikalta että siitä ei halua kauheasti ulkopuolisille kertoa tai näyttää. Mitä mieltä te olette? Toisaalta olen itse intoa täynnä ja välillä tekee mieli soittaa jokaiselle kaverille kertoakseen minkä kaakelin tai keittiönkaapin olen tänään vihdoin valinnut :D Jokainen tuollainen asia tuntuu tällä hetkellä suurelta voitolta! Mutta tämähän on vielä vasta alkua..voi olla että muutun avoimemmaksi sitten kun ne tavarat oikeasti alkaa mennä omille paikoilleen.


Pientä arjen piristystä meille on se, että lähdemme huomenna Pariisiin ystäväpariskunnan kanssa! Olen odottanut kovasti tätä reissua ja hiukan harmittaa pelottelut tällä hetkellä meneillään olevista mielenosoituksista yms. Jännä juttu mielestäni, etten ole koskaan ennen käynyt Pariisissa! Sen luulisi olevan yksi niistä ensimmäisistä ulkomaankohteista jonne ihmiset matkaa, mutta itse en vaan ole saanut siellä vielä vierailla.

Kauheaa shoppailureissua siitä ei ole tulossa sillä tämä pariskunta on kova kiertelemään nähtävyyksiä ja koitamme pysyä heidän perässään :) Onneksi heillä on sentään hyvä kamera niin ehkä jotain kuvia saan laitettua sitten tännekin.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihana kuulla susta. =)
  Onhan se koti pyhä paikka. Pistät kuvia, jos siltä tuntuu. Miten sulla muuten menee? Olisi ihana istahtaa kahvittelemaan oikein ajan kanssa, kun/jos joskus kiireiltäsi kerkeät.

  Jos haluaa kertoa värivalintoja tai innoissaan jakaa jotain remppajuttuja, niin mulle saa aina soittaa! ;) Haleja..

  Ja ihanaa reissua! Nautiskele.. =)

  VastaaPoista
 2. Mielellään talon rakentamiseen liittyviä postaukisa vaan tänne jos vaan itse koet sen oikeaksi:) Ja voithan aina välillä laittaa muttet välttämättä kaikkea:) Pitäkää hauskaa pariisissa! Pääsisipä itsekin!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa Pariisin reissua!!!!! :) Me ollaan menossa sinne myös, mutta vasta maaliskuussa..:)

  VastaaPoista
 4. "Olen saanut monilta tutuilta ja läheisiltä ystäviltäni palautetta että olen laiska bloggaaja ja täytyy kyllä myöntää että tosiaan olen."

  muahahahhaah <3 :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa! Remonttijutut kiinnostaa valtavasti, joten jos vaan haluat niin täällä on innokas lukija eri ratkaisuille:)

  VastaaPoista
 6. laittele vaan toki tänne postauksia jos siltä tuntuu! olisi kiva kuulla millaista asuntoa rakentelet! ja hyvää matkaa! :>

  VastaaPoista
 7. RagDoll: kiitos kysymästä hyvin menee :) olis ihana kahvitella!mulle sopis vaikka ens viikonloppuna?!?

  Jessika: ehkä rohkaistun jossain vaiheessa :)

  Mongusti: reissu oli tosiaan ihana, haluan pian uudelleen!

  Pipari: törkeetä naureskelua :D

  Pinja: laitan varmaan juttuja sitten kun on jotain konkreettista näytillä :)

  Haidi: kerään vielä pari kk rohkeutta...kunhan taloon tulee seinät niin ehkä alkaa kuvia tippumaan tänne bloginkin puolelle.

  VastaaPoista