tiistai 8. maaliskuuta 2011

Uusi koti- keittiö

Päätin nyt kuitenkin uskaltautua esittelemään teille hieman suunnitelmia uudesta kodistamme. Olen yksinkertaisesti itse niin innoissani etten millään malta olla kertomatta! :)  Keittiömme sijaitsee alakerrassa olohuoneen ja ruokailutilan kanssa yhteisessä avonaisessa tilassa. Tämä kuvakulma on niinsanotusti suoraan olohuoneesta katsottuna.

Ensinnäkin minulle oli tärkeää, että keittiössä on paljon valoa. Siksi halusin arkkitehdin piirtävän keittiöön ison ikkunan ennemmin kuin sellaisen pikkuikkunan minkä yläpuolella olisi kaappeja. Älkää muuten hämääntykö seinien tai lattian väristä, ne tulee olemaan meillä täysin valkoiset. Tämä ei ole täysin sellainen mitä meillä tulee olemaan, muutoksia on tullut jo hieman, mutta näättepä ainakin jotain sinnepäin.

Materiaaliksi olemme siis valinneet valkoisen korkeakiiltoisen oven ja valkoisen (hopealla reunalla) laminaattitason.  Kodinkoneet eivät ole mitä kuvassa näyttää vaan tulevat olemaan valkoista lasipintaa. Liesitasokin on valkoinen. Haimme kodinkoneilla tuntua, ettei ne tulisi erottumaan kauheasti kokonaisuudesta.

Vaikka päädyimmekin näin yksinkertaiseen ratkaisuun olen hyvin tyytyväinen :) Väreillähän voi leikkiä sitten kaiken muun kanssa, kuten keittiövälineiden, ruokailuvälineiden jne.

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus kun meilläkin on keittiösuunnitelmat työn alla :) Vaan on kyllä vaikeaa hommaa kun vaihtoehtoja on monia. Tuota kokovalkoisuutta mä en olekaan vielä harkinnut - valkoista mustalla ja rosterilla kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun sä oot taas 'palannu'!:)
  -anna

  VastaaPoista
 3. Kiva kun laitat näitä keittiöjuttuja, tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Marja: :) on todella vaikeaa hommaa, mieli muuttuu melkein joka viikko :/ kuulostaa tosi hyvältä tuo mustalla ja rosterisellakin, tulee enempi särmää. Meillä oli ajatuksessa aluksi kaksivärisyys, mutta vaalean avaruus vei voiton. Saa nähä miltä oikea lopputulos näyttää :D

  Anna: voi kiitos, olen vähän taas reipastunut ;)

  Nanna: kiva et tykkäät :) Laitan sitten tietenkin oikeasta kuvaa kunhan se tulee parin kk päästä!

  VastaaPoista
 5. Näyttää niin upealta! Juuri sellaista mitä kuvittelinkin. Ihan sun näköistä. ;)

  VastaaPoista
 6. RagDoll: haha niinkö? :) oot ihana :D tuut sit kattoo kun valmistuu!

  VastaaPoista
 7. Ehdotan jotain kontrastia tuohon keittiöön, nuo kokovalkoiset on tosi tylsiä, varsinkin korkeakiiltoisena. Niitä alkaa olla jo kaikille, ne on vaikea pitää puhtaana pitkään ja onhan ne vähän pliisuja. Tsemiä valintaan, kaikilla on kuitenkin ihan oma maku :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: kiitos ehdotuksestasi. Tiedän ettei mitään pintaa ole keittiössä "helppo" pitää puhtaana joten se ei kauheasti päätökseeni vaikuta. Ja mä sitten tykkään tylsästä! :)

  VastaaPoista
 9. Kuten Risto-Matti Ratiakin on sanonut, kaikista vaikein sisustettava on kokovalkoinen huone. Sinne ei sovi kuulemma kuin desing-kalusteet. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: kiitos tsempeistä :) Me kyllä tykätään design kalusteista onneksi ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanan valoisaa ja valkoista!:)
  Mäkin niin tykkään valkoisesta ja yksinkertaisesta kodissa :)

  VastaaPoista
 12. Sofiina: kiitos :) yksinkertainen on kaunista :D

  VastaaPoista