lauantai 2. huhtikuuta 2011

Malibu

Kiertelimme viikolla poikaystävän kanssa huonekalukauppoja. Okei, meidän oli tarkoitus kierrellä mutta me astuttiin ensimmäiseen ja tehtiin valinta 20min sisään eikä jaksettu enää katsella muualta. Mitäpä turhaan jos on valintaansa tyytyväinen? :)

Uuteen kotiimme tulee siis ylläoleva diivanimallinen Malibu sohva Vepsäläiseltä. Kuvan sohva on vaaleaa kangasta, mutta me valitsimme valkoisen nahan. Otimme nahasta kaikkein kestävimmän eli paksuimman vaihtoehdon, koska koiran kanssa tuo perusnahka ei ole ihan paras varsinkin kun tuo meidän tapaus ei ole mikään keijukainen.

5 kommenttia:

 1. Ihana ihana sohva! :) Mäkin haluisin meille uuden sohvan..entinen kissa kun teroitti siihen kivasti kynsiään ja nyt se sitten näyttää niin revityltä. :(

  VastaaPoista
 2. Nyt on pakko udella sohvan hintaluokkaa... Kankaisen hinnan löysin jo, siihen varmaan kolmi- tai nelinumeroinen summa päälle?

  Meillä myös hakusessa valkoinen (koirankestävä) nahkasohva, joten innolla odotan kokemuksia hankkimanne sohvan kestävyydestä :)

  t. juska

  VastaaPoista
 3. Nanna: :) mä oon odottanut niin kauan uutta sohvaa! ja saan kyllä vielä jokunen kk odotella, mutta oi kyllä tuo on niin tervetullut meille.

  juska: kolminumeroinen luku riittää ;) hinta tietenkin riippuu myös sohvan koosta. Tuskin täysin koirankestävää sohvaa on ja aiommekin yrittää pitää koiran pois sohvalta hankkimalla sille nojatuolin :) (silloin kun meillä sellainen oli niin koira piti siitä enemmän)

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta.. Unelmasohvani! =D
  Joskus kun ostan taas oman kodin, hankin tuollaisen kaunokaisen olohuoneeseeni.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana sohva! Onko tuo väriltään ihan puhtaanvalkoinen vai hieman luonnonvalkoinen? Mitä olette tykänneet sohvasta käytössä? Mukavaa syksyä, ja toivottavasti palailet vielä bloggailemaankin! :)

  VastaaPoista