lauantai 12. marraskuuta 2011

Because I'm worth it

On taas se aika vuodesta jolloin päässä pyörii erilaisia lahjatoiveita...itselleni tietenkin! ;)
Täytän hurjat 27 vuotta joulukuun 1. päivä. Poikaystävälleni on tullut jo ensimmäinen 30-vuotis onnittelukortti vaikka hän täyttää pyöreitä vasta helmikuussa :) Olen tuijottanut sitä numeroa, enkä millään pystyisi vielä hyväksymään sitä itse! Hassua miten nämä numerot vaan pelottavat.
Jokatapauksessa, minusta 27 kuulostaa vielä kivalta! 7 on onnennumeroni ;) Tänä vuonna juhlin syntymäpäiviäni rakkaan poikaystäväni kanssa jossain auringon alla sillä meillä on vielä 2vkoa kesälomaa jäljellä.

Nyt varmaan joku katsoo tuota kuvaa ja miettii, että enkö mitään halvempaa keksinyt :) Oli kyllä todella hankalaa keksiä ylipäätään mitään! Heti ekaksi tuli mieleen etten oikeasti tarvitse mitään. Minulla on ihana kello jonka sain viime syntymäpäivälahjaksi enkä uutta halua. On lompakko jonka ostin Pariisista ja pidän siitä edelleen. On kiva meikkipussi viime Nykin reissulta. Onhan tuossa sentään nuo Hunterit vähän edullisemmat :D
Jos tää olis kirje joulupukille niin kirjoittaisin että oonhan mä ollut kuitenkin tänä vuonna aika kiltti ja ahkera...

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun olet palannut!! Minunkin synttäri / joululahjalistalta löytyy aikalailla samoja juttuja. Oman MacBookin Pron pitäisi kotiutua vielä tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
 2. E: sullakin synttärit pian tulossa? :) oiii,kerro sitten mielipiteesi siitä jooko :D

  VastaaPoista
 3. Nyt ihkaoma MacBook Pro nököttää laturissa ja en malta päästä sitä käyttämään :) Kokemuksia kerrotaan siis jo pian! Kaikki noita aina kehuneet, joten siitä syystä itsekkin halusin tuohon sijoittaa ;)

  VastaaPoista
 4. E: wuhuu! onneksi olkoon :D kyllä minäkin olen päättänyt siihen sijoittaa, mutta täytyy katsoa se ajankohta tarkemmin ;)

  VastaaPoista
 5. Tule hakemaan meiltä värikkäät Hunterit ;) <3

  Omalta listalta löytyy myös tuo ihana laukku. Valitettavasti miekkonen jättää kuulemma joululahjat ostamatta tänä vuonna. No eipä tullut vuosipäivälahjaakaan. =D

  VastaaPoista
 6. RagDoll: miksen nähnyt eilen teillä niitä? unohdin kysyä niistä :D oon unelmoinut tuosta laukusta jo vähän kauemmin ja rakkaus ei vaan kuihdu..;)

  VastaaPoista