sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Takka

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa teille jotain pientä tulevasta kodistamme. Meille on asennettu olohuoneeseen Tulikiven Nietta sisustustakka. Allaoleva kuva huijaa vähän sillä meillä takka ei ole seinässä kiinni. Meillä takan keskeltä lähtee kattoa kohti 5m pitkä kromin värinen hormi. Takan taakse jäävät portaat.

Vaikka takka oli ns. turhake, en silti kadu hetkeäkään sen hankkimista! Kyllä se vaan luo sitä kodin tuntua ja tuo lämpöä kotiin vaikkei siitä suurta hyötyä muuten olekaan kun se ei ole varaava.


Kunhan saamme muutettua ja uudessa kodissa kaikki kuntoon laitan toki oikeaa kuvaa takasta :) Ei ne raksakuvat oikein kummoisilta näytä niin en viitsi tänne niitä postata.

4 kommenttia:

 1. Oih, takka<3 Kyllä siinä edessä kelpaa istuskella pakkasiltoina.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Kyllä takka olisi ensimmäisenä jonossa, jos saisin suunnitella omaa taloa :) Onhan se niin romanttinen ja kotoisa juttu, vaikka meillä ei ole mitään takkaa ollutkaan.

  VastaaPoista
 3. Cherry: kyllä se meilläkin jostain syystä heti mielessä oli vaikka kun jälkikäteen nyt ajattelen et turhan paljon rahaahan siihen meni kun ei sitä välttämättä tarvita :) mut ei jaksa murehtia ;)

  JennyVee: :)

  VastaaPoista