torstai 1. marraskuuta 2012

Toiveita...


Hih, tää on mun lempikohta vuodesta :) Kun saa haaveilla joululahjoista. Olen yksinkertaisesti niin jouluihminen, että haluaisin nyt jo koristella koko kodin jouluun. 

Olisi muuten superkätevää jos kaikki ystävät ja perheenjäsenet tekisivät oikeasti tälläisen "tarvelistan" niin ei tarvitsisi viimeisillä viikoilla hikoilla kaupoissa pää puhki miettien mitä hankkia joululahjaksi. Aluksi itsekin mietin että mitään en oikeastaan tarvitse, mutta kun pohdin päivän pari niin tulihan sieltä kuitenkin mieluisia kutkutuksen kohteita mieleen :)


Rakastan talvikausi muumimukeja! En oikeastaan muutoin muumimukeista välitä (vaikka minulle on jostain syystä kerääntynyt niitä ihan kiitettävästi) eikä minulla ole mitään suurta himoa kerätä kaikkia. Nämä talvikausimukit on aina vaan niin syötävän söpöjä, että niihin minulla on joku fiksaatio. Talvisin on kiva juoda lämmintä teetä ja tietty mukeissakin pitää olla silloin talven tuntua :D

Sagaformin drinkkisetistä olen haaveillut siitä asti kun sen olen ensimmäistä kertaa ystävälläni nähnyt. Se on jostain syystä vaan niin minun mieleeni tyylikkyydellään ja yksinkertaisuudellaan ja sillä ollaan ihan hyvät drinkitkin saatu aikaiseksi monesti ;)

Myös Kenwoodin sauvasekoitin on ryöstötoive ystävältäni! Hän kun on varsinainen keittiövälineisiin panostaja, joten lainattuani kerran tätä halusin saman välineen oitis omaankin keittiööni.


Minulla on tällä hetkellä vain yhtä lempituoksua käytössä sillä kaikki muut hajuvesipulloni ovat melkein yhtäaikaisesti tyhjentyneet. Olen todella harvoin hajuvesien haistelutuulella, sillä se saa minulle oitis päänsäryn ja yökötyksen aikaan. Viime viikolla innostuin kuitenkin tuoksuttelemaan Sephoran laajaa hajuvesivalikoimaa, josta aika kirkkaalle tähtisijalle sijoittui Chloén hajuvesi. 

Olen aika älytön kosmetiikkalaukku friikki! Vähintään kerran kahdessa vuodessa on uusittava kaikki meikkilaukut. Tuo Lulu´s makeup bag olisi just eikä melkein sopiva reissuihin mukaan, johon saisi kaikki tarvikkeet pakattua eikä tarvitsisi kolmea eri pussukkaa.

Minulla on iänikuinen äidiltä saamani fööni, joka on alkanut pitämään sen verran omituista ääntä että voisin veikata sen pamahtavan kohta käsiin. Siksi haaveilenkin ihan oman ja muidenkin turvallisuuden vuoksi uudesta hiustenkuivaajasta. Björn Axénin kuivaaja täytti ainakin tuoteselostuksen mukaan kaikki toiveeni kuivaajan suhteen :D

1 kommentti:

  1. Toivottavasti tämän jälkeen ei useammasta paketista kuoriudu samoja lahjoja. ;)

    Sain vahingossa vime vuonna perheeltäni, sekä isovanhemmiltani saman lahjan. =D Onneksi oli kyseessä vaate, joten tullut molempia käytettyä.

    Olen koonnut työpöydälleni kansioon ison haavelistan,josta mies pääsee halutessaan kurkkaamaan mistä haaveilen. ;) haha.

    VastaaPoista