torstai 16. toukokuuta 2013

What´s inside

Edellisen postauksen lahjapaketista kuoritui jo hetken verran ihailemani Iittalan pieni vitriini rasia. Minulla oli jo ennestään iso kirkas vitriini, jossa säilytän kaikkia käyttökorujani. Tämä kirkkaan ja valkoisen sekoitus iski Stockkalla silmääni kun joku kerta kävelimme mieheni kanssa astiaosaston läpi. Hän on siis hyvin tarkkaavainen kun osasi hankkia tämän minulle äitienpäiväksi. Nyt voin heittää mm. ruman sormusrasian sivuun ja säilyttää vihkisormustani öisin tässä rasiassa. Niin paljon kauniimpi ratkaisu! 
P.S. Instagramista pääsette näkemään mm. miltä vihkisormukseni näyttää ;)

7 kommenttia:

 1. Mulla on samaan tarkoitukseen vaaleanpunainen :) Eipähän tarvii etsii sormuksia joka paikasta kun on aina samassa paikassa.

  VastaaPoista

 2. Vitriinit on kivoja :) Mulla on 2 pientä, iso olisi vielä tervetullut.
  Ja se sun sormus on just sellainen kun tahtoisin :)
  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 3. Tuo on söpö! :) Meillä on yksi kirkas iso vitriini, jossa on minun lemppareimmat käyttökoruni. Se alkaa vaan olla jo aika täynnä, joten tuollainen pieni kaveri voisi olla kiva ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, niin iihana sormus. :) Saako kysyä mistä on hankittu tai onko teetetty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mieheni oli hankkinut sormuksen johon minä sain valita mieleiseni keskikiven. koko yhdistelmä siis teetätetty new yorkissa :)

   Poista
 5. Nuo vitriinit on todentotta ihania, täydellisiä juuri korujen säilytykseen:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
 6. Vitriinit ovat avan parhaita korujen säilytykseen! Mullakin isompi kirkas koristaa hyllyä ja kaikki vakkari käyttökorut asustelee siellä :> tyylikäs ratkaisu!

  VastaaPoista