keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

05062013

Tänään on taas opeteltu olemaan vauvan kanssa kahdestaan kotona. Onhan tässä vielä koirakin, ettei vaan liian helpoksi kävisi. Vielä on paljon opettelemista tässä kotiäidin arjessa. Sain kuitenkin tehtyä itselleni yhdellä kädellä välipalaa mikrossa, puuroa ja mansikoita :)
Kävimme koko kolmen kopla tunnin lenkillä.
Ihanaa että on lämmintä ja pääsee edes nauttimaan auringosta terassilla kun en vielä muualle yksin uskaltaudu.

10 kommenttia:

 1. Hei,

  olisi ihanaa jos voisi nähdä enemmän kuvia rattaista.. kun tuolta netistä ei oikein saa sellasta oikea kuvaa niistä, että millainen tuo väri on.. :). Josa jaksaisit tehdä pienen postauksen Sahara sävystä :)). Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Toki! Otan ensi kerralla enemmän kuvia rattaista :) kiitos itsellesi!

   Poista
 2. Äkkiä siihen arkeen pääsee kiinni, tai ainakin näin väittää 3kk sitten äidiksi tullut ystäväni ;> Ihanaa kun on olut hyvät säät niin olette päässeet edes terassille ulkoilemaan ja nauttimaan auringosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha, toivottavasti! :) itselleni on vasta nyt todellisuutena iskenyt sekin miten yksilöllistä se on jokaisen kohdalla miten kaikki alkaa sujumaan kun kaikkeen ei välttämättä itse voi aina edes vaikuttaa...Mutta onneksi meillä on edes se terassi! ;) vaikeampaa tää olisi talvella :D

   Poista
 3. Muistan nuo alkuajat, kun ei oikein uskaltanut mennä ihmisten ilmoille. Nyt vauvan ollessa 9 kk käydäänkin jo vaikka missä. Minuakin kiinnostaisi nähdä kuvia tuosta Sahara-mallista. Omat bugikseni on väriä sand-tummanharmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että muistat! :) niin moni vaan tuntuu unohtaneen kun kyselee kaupungille yms. Ei tää ole kaikille yhtä "helppoa" :D Ihana kuulla että käytte!! odotan myös mun ja vauvan kahdenkeskisiä seikkailuja, hihi. Laitan lisää kuvia vaunuista mahd pian!

   Poista
 4. Juu tiedän tunteen, ettei ole helppoa lähteä vauvan kanssa liikenteeseen, kun kaikki on uutta eikä koskaan tiedä mitä tapahtuu :) Monet joilla on isompia lapsia tuntuvat tosiaan unohtaneen millaista se on aluksi vauvan kanssa. Meidän vauva on nyt 4kk ja aika paljon ollaan kotona. Mutta syksyllä olis tarkoitus mennä vauvamuskariin ja yhteen toiseen pienten kerhoon. Toivon että tutustun niissä toisiin pienten vauvojen äiteihin, kun mulla ei montaa kaveria ole lasten kanssa kotona tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 5. Täälläkin tuo tunne on varsin tuttu esikoisen ajoilta. Alkuun ei uskaltautunut kovin kauas kotoa yksin vauvan kanssa, varsinkin kun tyyppi oli(ja on välillä edelleen) melkoinen tuittupää ja vaati paljon huomiota kitisemällä. Muut viipottelivat pitkin maita ja mäntyjä pikkuistensa kanssa ja kaikki oli niiiiin helppoa, hehee katkeruutta ilmassa :D Nyt olen koittanut olla ottamatta stressiä pikkuveljen kohdalla, joka onneksi on ainakin vielä kyllä hieman iisimpi tapaus! Toki tuo vilkas 2-vee rajoittaa jonkin verran nyt menoja, kun ei pysty perässä juoksemaan jatkuvasti.. ;) silti nautin joka (melkein!) hetkestä kotona poikieni kanssa<3 tsemppiä vauva-arkeen ja ihanaa kesää!!:)

  VastaaPoista
 6. Hei, instassa olen sinua seurannut ja nyt "muistin" ensimmäistä kertaa klikkailla blogiisikin :).

  Tutulta kuulostaa tuo yhdellä kädellä välipalanteko. Onneksi sekin helpottaa aikanaan, nyt mulla on vaan kaksi jalassa roikkuvaa ja huutavaa häiritsemässä ;).

  Jään seurailemaan teitä tännekin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips,
   Minäkin kävin kurkkaamassa ihanan blogisi :) Sinulla on niin ihanat lapset!
   Kyllä tämä arki on onneksi jo helpottanut jos vertaan ensimmäisiin viikkoihin :)

   Poista