perjantai 13. joulukuuta 2013

13.12.2013


 Tasan vuosi sitten sain tietää odottavani pientä poikaa sillä kävimme 4D ultrassa katselemassa onko vauvalla kaikki hyvin. Nyt tämä pieni 7kk ikäinen (yrittää) auttaa jo minua imuroinnissa! Miten paljon tämä vuosi onkaan minulle tuonut. En malta odottaa poikani ensimmäistä joulua! Olen kertakaikkiaan niin jouluihminen, että joulu ei voi tulla koskaan liian aikaisin. Koristelin kotonamme kuusen jo heti ensimmäisenä adventtina.
En ole ehtinyt jouluostoksille kunnolla vieläkään sillä olemme olleet kotona jo kohta 2 viikkoa kipeinä. Voi kunpa flunssa väistyisi jo ja pääsisimme taas normaaliin arkirytmiin. 
Koska viimeisen parin viikon sisään on tullut oleskeltua erittäin paljon kotona sisätiloissa, on minulla ollut taas aikaa neuloa muutama joululahja. Yleensä kun en kerkeä pysähtymään hetkeksikään, jolloin neulominen unohtuu helposti.
Juhlin syntymäpäiviäni tällä kertaa perheen parissa ja leivoin kahvin kaveriksi unelmatortun. Tein kääretortun edellisenä iltana ja sitä syötiinkin sitten koko seuraava päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti