sunnuntai 22. marraskuuta 2009

New Moon

Olimme eilen ystäväpariskunnan kanssa katsomassa New Moon leffaa yöllä. Nyt ehkä vihdoin pitäisi jo ostaa noi kirjat. Pidin nimittäin tästäkin leffasta ja tahdon lukea yksityiskohtaisemmin nämä tarinat!

Olin perjantaina työpaikan pikkujouluissa ja alla on pikkujouluasuni seuraavana aamuna otettuna. Pahoittelen huonoa kuvaa sillä hameen silkkiosa oli tietenkin jo illan aikana ehtinyt rypistyä ja en ennen lähtöä muistanut ottaa kuvaa :) Asuna oli siis musta tuubitoppi ja Zaran hame. Huomaatte varmaan kuvasta, että hameessa on korkea musta resori ja näin ollen tämä asu oli helppo naamioida mekoksi :D

6 kommenttia:

 1. Kaikki kehuu tuon sarjan kirjoja ja leffoja, joten kai se PITÄIS itsekin katsoa, mutta silti epäilen, että edelleenkään muhun mitkään vampyyrit tai ihmissudet vetoaa ;) Tykkäätkö sä niistä muutenkin?

  Oot varmasti näyttänyt tyrmäävältä tuossa asussa, kaunis on! :)

  VastaaPoista
 2. Siis se oli niin ihana leffa! <3 Ihana oli olla Lohjalla ensi-illassa kaverin kanssa kun oltiin vanhimmat siellä kaikkien teinien joukossa :D hihih! mut se leffa <3

  VastaaPoista
 3. Onpas suloinen asu. =)
  Että haluaisin nähdä tuon leffan!
  Pitää vaan vuokrata ensin se ykkönen.

  VastaaPoista
 4. Cherry: en todellakaan ole tykännyt mistään vampyyri/ihmissusi jutuista :) ja nauroinkin kun menin katsomaan leffaa ekaa kertaa kunnes yllätyin positiivisesti! ;)
  oiii, kiitos ihanista sanoista<3

  padmé: hahahaa, ei se ikä menoa haittaa! ;) ootan että pääsen kirjojen kimppuun!

  RagDoll: kiitos :)nyt äkkiä vuokraamaan ja fiilistelemään!

  VastaaPoista
 5. mitä sä teet työkseni? (:
  olet tosi kaunis!!

  VastaaPoista