maanantai 18. tammikuuta 2010

Korkokengät

Oli muuten surkein ja tylsin viikonloppu ikinä.
Tipuin perjantaina hevosen selästä ja siitä alkoikin viikonlopun alamäki. Olimme ystävän kanssa kahdestaan kentällä ja ykskaks ohi ajoi crossipyörä. Kaverini heppa jähmettyi paikoilleen ja minulla ollut innokas ja aina niin reipas heppa taas sai älyttömän kohtauksen. Siinä ei sitten auttanut muuta kun yrittää roikkua kyydissä. Roikkuminen ei tosin onnistunut ja lensin olkapää ja pää edellä alas. Noh, 15 röntgenkuvan jälkeen lääkärini vihdoin uskoi, että mikään ei ole rikki ja määräsi minulle lepoa. Huomenna on uudet tutkimukset ennenkuin saan palata töihin.Ostin viime viikolla uudet kengät. Täydelliset...mutta ei sittenkään jalkaani sopivat :( Kokeilin niitä kaupassa, mahtavat! Kokeilin uudestaan kotona, miksi nää puristaa?! Liikkeeseen ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Voi surkeus sentään, ihan älytöntä! En saa siis hakea kokoa suurempia kenkiä koska??? En ole kuin 2 kertaa kokeillut niitä. Jokatapauksessa, ei auta itku...kengät oli laitettava myyntiin...täydelliset kengät jotka pitäisi löytyä jokaisen naisen kaapista...ohessa linkki huutokauppaan mikäli kiinnostaa: korkokengät
Niin ja kengät ovat kokoa 36 ja sisältä sekä päältä nahkaa, korkoa 7cm!

10 kommenttia:

 1. Ooh, mun kokoa! Jos kuitenkin et halua myydä, niin suosittelen käyttämään niitä kotona märkä sukka jalassa, nahkahan venyy ja muokkaantuu jalan mukaan, tai viedä suutarille joka helposti voi venyttää niitä hieman :)) mutta joo, pitäisikö mun ostaa ne vaan :D

  VastaaPoista
 2. Char: Mulla tuli kyllä heti sinä mieleen et nää vois olla sunki makuun :) valitettavasti toisessa jalassa on niin epämukava tunne et en halua venyttää niitä turhaan rumiks :( Voisin kyl tuoda sulle nää näytille!

  VastaaPoista
 3. Oi kamalaa! Onneksi ei todennäköisesti kuitenkaan pahemmin. Onpa kökköä, ettei ole muka palautusoikeutta, jos kengät on ihan koskemattomat. Miten voi olla näin???

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti olkapää on jo parantunut! Varmasti hirveät ne viimeiset sekunnit, kun tajuaa lentävänsä sieltä selästä. =/

  Jumalaiset kengät! Miten välillä tuntuu, että kengät on muuttaneet kokoaan kotimatkan aikana? =D Vai onkohan syyllinen se rakkauden huuma, joka siellä liikkeessä leijuu ilmassa ja ei tajua niiden puristavan.. Kun olet saanut myytyä nuo, niin hae uudet kaunokaiset! Eikö jokaisessa kaupassa ole lain mukaan palautusoikeus, vaikka paikan päällä joku väittäisi muuta?

  VastaaPoista
 5. Alma: joo en tajua :( ihan tyhmä liike. Se olisi kuulemma pitänyt sopia etukäteen, hah, eihän he ees maininneet kassalla siitä!

  RagDoll: joo oli ne ja en oikeastaan muista niistä paljoa, muistan vähän liiankin hyvin sen alun kun tajusin et NYT mennään!
  No tuolla on kuulemma mahdollisuus 3 päivän avokauppaan, mutta ei kukaan siitä mulle ostotilanteessa maininnut,joten miten olisin tajunnut kysyä että mitä jos haluun palauttaa nää kengät jotka on täydelliset?!?!? :( tosi tyhmää.

  VastaaPoista
 6. Suutari oikeasti venyttää ja leventää kengät niin, ettei ne näytä lainkaan venytetyiltä. Kokeile ihmeessä!

  Nanna

  VastaaPoista
 7. HEEII!!!
  Nyt vasta huomasin tän!
  Noi olis sit varmaan just hyvät mulle?!
  Tosin ei tällähetkellä, sillä raskaus on turvottanu mun jalat ihan älyttömiks! uggit ainoot jotka menee :)
  Joo hei! Soitellaan tarkemmin, jookos?!

  VastaaPoista
 8. Nanna: kiitos vinkistä :)

  A: mä uskon et noi on sulle hyvät koska sä oot aina ottanu mun jalkoja puristavat kengät :) Mut soittele ihmees ku sopii niin voin tuoda noi näytille ja sen koiran häkin samalla ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi sulla! :) Toivottavasti ei sattunut pahemmin ja onneksi tajusit käydä lääkärissä. Itse olen ratsastanut 10v ja tippunut monesti..Eniten se on ottanut itsetunnolle. :D

  VastaaPoista
 10. Nanna: kiitos :) joo kyllä sen kivun kanssa oli pakko :( otti se kyllä itsetunnollekin...mietin sata kertaa miten mä olisin voinut pysyä siellä selässä paremmin.

  VastaaPoista