sunnuntai 10. tammikuuta 2010

New York

Matkamme alkoi siitä kun lensimme Helsingistä Frankfurtiin, jossa sitten matkalaukkumme ei ollutkaan perillä. Myöhästyimme siis laukun vuoksi jatkolennoltamme. Noh, vietimme mukavan päivän Frankfurtin lentokentällä :) En oikeastaan enää muista kauanko odotimme seuraavaa lentoa, mutta väsyneitä olimme päästessämme koneeseen.Emme ostaa matkoja ikinä minkään matkatoimiston kautta tms. Vaan varaamme lennot ja hotlat erikseen itse. Koska Manhattanilla ei ollut sopivaan hintaan tarjolla kuin räkähotelleihin varasimme hotlahuoneen Brooklynin puolelta Nu Hotel nimisestä hotellista. Hotelli oli paljon hienompi mitä odotin ja käytyäni erilaisissa hotelleissa eri maissa oli tämä erittäin kiva hintalaatusuhteeltaan! Tietenkin Manhattanilta löytää kivoja hotelleja, mutta aika jolloin me varasimme huoneita (viikko ennen joulua) oli todella huono. Kivat hotellit johon oltaisiin haluttu mennä oli n.700$/yö, mikä taas oli tuplahinta verrattuna muina vuodenaikoina. Suosittelen siis varaamaan ajoissa ;)

Ainiin, siitä on nyt n.2viikkoa kun laukku hävisi, eikä sitä olla vieläkään saatu takaisin! :/

9 kommenttia:

 1. Oh no! Toivottavasti saat laukkusi kunnossa takaisin. Mä venasin silloin lentokentän lakon aikaan joulukuussa laukkuani 8 päivää. Oli kyllä orpo olo, kun kaikki kivoimmat vaatteet/kosmetiikat/hiusjutut oli siellä laukussa.

  VastaaPoista
 2. Moi! Minkäkokoinen on sun Louis Vuitton laukku? 30 vai 35?

  VastaaPoista
 3. shekerim: juuri kun ehdin kertoa sen täällä niin laukku tuotiin illaksi ovelleni :D

  anonyymi: laukkuni on kokoa 30 :)

  VastaaPoista
 4. Mistä varasitte lennot ja hotellit?

  VastaaPoista
 5. Lennot ostimme suoraan lentoyhtiöltä ja hotla varttiin booking.comista :)

  VastaaPoista
 6. Hei,
  miten se teidan uusivuosi meni,lahditteko risteilylle? Meilla jai Brooklyn Bridge/ ilotulitukset sateen vuoksi kaymatta.

  VastaaPoista
 7. Heii,
  ei käyty risteilemässä, mutta siinä kylmyydessä mua ei olis huvittanutkaan :)Oli aikamoinen liikenne sinä päivänä ku satoi vähän lunta ;)

  VastaaPoista
 8. oon lähössä parin viikon päästä nykiin ja ostospaikat mietityttää.. Missä itse shoppailit? Mitkä ovat "pakko-päästä"´kauppoja? :) Entä paljonko vaikka ihan tavalliset uggit maksaa? :)) kerro toki kaikkea mikä auttaa suunnittelemaan shoppailureissuni mah. tehokkaaksi ;)

  VastaaPoista
 9. susanna: itse shoppailin aina paikoissa jotka tulivat vastaan :D vaikea eritellä, mutta victoria's secretejähän on esimerkiksi joka nurkalla, UGG kauppoja nykissä on 2kpl! noi mun ostamat UGGIT oli 170$. Tehokasta on siis vaan kävellä niin paljon kun kerkeää niin tulee kyllä kaikki kivat kaupat vastaan!Itse vierailimme myös Nykin ulkopuolellla outlet kylässä.

  VastaaPoista