sunnuntai 15. elokuuta 2010

Asuntomessut -10

Vierailimme poikaystävän kanssa viikonloppuna Kuopiossa asuntomessuilla. Huh kävi muuten liikkunnasta sekin kiertely :) Ensinnäkin päivä oli todella kuuma ja yllätyksekseni miltei jokainen talo oli joko 2- tai 3-kerroksinen. Heräsin hotellista seuraavana aamuna pohkeet aaaaivan jumissa ja kysyin poikaystävältäni olikohan meiltä ihan hyvä idea lähteä rakentamaan 2-kerroksista taloa? Nojoo, sillä 2-kerroksisuudella säästämme tietenkin tonttitilaa, joten muuta vaihtoehtoa ei meillä ole.

Emme oikeastaan katselleet messuilla talomalleja, se on nimittäin meillä jo valittuna. Päämääränämme oli lähinnä sisällä olevien materiaalien tarkastelu ja sisustusvinkkien poimiminen. Messuilta käteen jäi n. 70 valokuvaa erilaisista yksityiskohdista. Paljastan nyt siis yhden ihastuksen kohteemme, Octo-valaisin.


Minulla on jo suht tarkka kuva päässäni meidän uuden kodin sisustuksesta ja olemme hyvin yksimielisesti poikaystäväni kanssa sitä pohtineet. Varsinainen päätös kaikesta tulee tietenkin vasta sitten kun talo on valmis ja näkee oikeasti sisältä miltä kaikki näyttää. Teimme kuitenkin lähes samalla sekunnilla lampun nähtyämme yksimielisen päätöksen, että tuo koivunvärinen yksilö pääsee koristamaan meidän olohuonettamme.

2 kommenttia:

  1. nätti valaisin! :o ja varmasti tuolta messuilta sai hyviä sisustus vinkkejä :>

    VastaaPoista
  2. On tuo kyllä kaunis valaisin. Tuo samalla kivan yksityiskohdan sisustukseen. =)

    Voi kun pääsisi itsekin katselemaan messuille erilaisia koteja. Olisi ihana poimia itselleen pieniä vinkkejä sieltä täältä.

    VastaaPoista