lauantai 28. elokuuta 2010

Syksyn hankinnat

Lauantai-illan ratoksi päädyin haaveilemaan syksyn hankinnoista. Kalenteria tarvitsen viimeistään vuoden lopulla ja olen jo pitkään haaveillut Mulberryn agendasta. En tosiaan vielä tiedä otanko sen pienimmän koon vai hiukan suuremman?Mitenköhän tuollaisetkin asiat voisi päättää nopeimmin? Kertokaa te mulle! Kannan kalenteria aina mukanani, joten en haluaisi että se veisi tilaa aina puolet laukustani..Olen myös huomannut, että kun opiskelut on ohi niin ei kalenteriin tarvitsekaan kirjoitella kun kavereiden kanssa tapaamisia ja suunniteltuja jumppia :) Riittäisikö siis pienin vaihtoehto?

Suurin haaveeni on löytää hyvänväriset ja täydellisen malliset talvisaappaat. Minulla on nyt viimeisen 4 vuoden aikana ollut aina vaan mustia nahkasaappaita, mutta nyt on hinku saada ruskeat/konjakin väriset!

Jostakin syystä mulle iskee joka syksy pakkomielle saada uusi huivi. Toki kaikki on tallella edellisiltäki syksyiltä ja talvilta, mutta niitä ei vaan mielestäni ole koskaan liikaa..vai onko?

Chanelin ihanuus on edelleenkin suurena päähänpinttymänä tällä tytöllä. Se on vaan niin kaunis ja ajaton laukku ja saisin ratkaistua kaikki laukkupulmat juhliin lähtiessä tällä ainokaisella klassikolla. Helppoa! :)

Meikkipussini kaipaa uudistusta ja voih kuinka kauan olenkaan kaivannut juuri tuollaista väriä! Bongasin sen vasta nettisivuilta! Tykkään kun kaikki on samanväristä eikä ole sitä ruskeaa nahkakahvaa. Ehdottomasti must ostos!

9 kommenttia:

 1. OHO joku on suvainnut postata. ;)

  Mulle kelpais kaikki tosta kollaasista, me wants!! Suosittelen muuten tsekkaamaan Longchampin nahkaisia kalentereita, olettaisin niiden olevan edullisempia? Maksaa muistaakseni n. 100-140e mallista riippuen. :) Mä tykkään käyttää sellasta pientä kalenteria. :)

  Miks mua himottaa toi Burberryn huivi, vaikka oon ihan kyllästyny siihen kuosiin?:D Nam!

  VastaaPoista
 2. Minulla on kolmatta vuotta käytössä Longchampsin musta nahkakantinen kalenteri, joka on noin 10x14 cm kokoinen. Se riittää vallan mainiosti juuri noihin mainitsemiisi tarkoituksiin, ja mahtuu hyvin mukaan kaikenlaisiin laukkuihin. Kalenterissa voi käyttää Longchampsin omia vuosisivuja, mutta siihen käy myös Ajaston Timex-paketti.

  VastaaPoista
 3. Aah, taydellinen kollaasi! Kaikki niin ihania ja jarkevia/pitkaikaisia hankintoja.
  Juuri tuollaisia saappaita olen itse etsinyt jo 2-3 vuoden ajan, taydelliset! :)
  Ja hei, samainen laukku kummittelee munkin paassa aivan liikaa... hih.

  VastaaPoista
 4. Pipari: hahahhaaaa!!:)
  Kiitos paljon vinkistä!menen oitis katsomaan longchampin kalenterit läpi josko sieltä löytyisi joku kiva.
  Jooh,en tiedä mikä muakin siinä himottaa, se pieniruutuinen on jo ja se on yök, mut toi isoruutuinen vaan hypnotisoi mut silti! Hankitaan siis nää talveks!?! ;)

  Tuuli: Jee,kiva kuulla että longchampillakin on joku kiva vaihtoehto. Ehdottomasti kiinnostaa jos se on järkevämpi vaihtoehto!

  Madison: hih,kiitos:)munki mielestä kaikki on hirmu järkeviä...tai niin ainakin itselleni selitän ;) Olen kans etsinyt noita!Mut en tiedä edes noiden merkkiä,löysin vaan vahingossa kuvan eli ongelmana on edelleen niiden löytäminen jonain järkevän hintaisina.

  VastaaPoista
 5. Ihania hankintoja sulla mielessä :) Ite himoitsen tota huivia.. ton kuvan tyyliset saappaat mulla onkin jo tilauksessa H&M:ltä mutta ne ei oo nahkaa:/

  VastaaPoista
 6. Pipari: on on ;)

  Elbu: jeps, haaveilla saa aina ;) nyt pitää vaan alkaa keräämään kolehtia et sais noi kaikki! Mä olen niin monta kertaa sortunut siihen että olen ostanut kengät jotka ei oo nahkaa ja ne on päätyneet 2 viikon sisään roskiin, joten en vaan enää uskalla ostaa tekonahkaisia.

  VastaaPoista
 7. No niinhän se vähän menee tekonahkaisten kenkien kanssa aina :/ Mutta hinta sitten taas ei yleensä paljoo kirpase joten ei haittaa vaikka ne olis vaan yhden syksyn/talven kengät :D

  VastaaPoista
 8. Mä painiskelin pari vuotta sitten saman kalenterin koko-ongelman kanssa, päädyin pienempään. Mun rakkauteni on Guccin kalenteri, tummanruskea! Mietin Vuittonin ja tuon Guccin välillä, ja en hetkeäkään ole valintaani katunut.. Todennäköisesti käytän samaa kalenteria, tahi kansia siis, niin kauan kuin mussa henki pihisee :D

  VastaaPoista