perjantai 25. maaliskuuta 2011

Training gear

Innostuin taas hankkimaan vähän uutta treenikamaa :) Niinkuin aiemmin kerroin, kaipasin päivitystä treenikenkien osalta. Nämä Niket (ylläri ylläri) on oikeastaan juoksukengät, mutta ainakin näillä samoilla kengillä voin juosta juoksumatolla ja tietenkin taas kesän tullessa ulkonakin. Okei, en ole mikään innokas juoksija, mutta kevään ja kesän myötä innostun aina pikkulenkeille koiran kanssa tai yksin. Nämä oli muuten kalleimmat treenikenkäni ikinä ja siksi hainkin ne eilen Stockkan exclusive päiviltä, jottei tuntuis ihan niin pahalta! Huh, jotenkin en ole ikinä ymmärtänyt kalliiden tossujen päälle.


Ostin myös tällä viikolla jumppahousut H&M:ltä. En kyllä tarkoituksella etsinyt mitään, mutta nää vaan eksyi mun käteen ja suorastaan tarrautuivat kassalle asti mukaan ihanan pehmeän kankaan ja edullisen hinnan ansiosta. Koska pinkki on väreistä viimeisin ihastuksen kohteeni, oli minun saatava Gantin herkullisen räikeä pikkupyyhe treenailuun.


Täytyy sanoa, että kaikkien näiden uusien ihanien ja mieltä piristävien juttujen ansiosta treenaaminenkin on hippusen verran kivempaa! Kokeilkaa vaikka itse! ;)

13 kommenttia:

  1. Nuo housut taitaa olla pituudeltaan caprit vai? :) Mä tykkään tosi paljon Hennesin treenihousuista! :)

    VastaaPoista
  2. Nana: juu caprit on :) ne on yllättävän hyviä hintaansa nähden!

    VastaaPoista
  3. Paljolla sait nuo kengät?? nätit :)

    VastaaPoista
  4. Nuo kengät onniiiiin söpöt! Itsekkin testailin niitä, mutta ne ei sopinu ollenkaan mun jalan malliin ja juoksut ois tyssänny lyhyeen :(

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: kengät maksoi alen jälkee 98€ :)

    Suppu: :D itse en kyllä suoraansanottuna ymmärrä juoksukegistä mitään joten valitsin nuo lähinnä ulkonäön ja keveyden perusteella.

    VastaaPoista
  6. n. 100 € on mun mielestä vielä ihan ok juoksukengistä, jos ne vaan on hyvät! Olis kiva kuulla sun kokemuksia jonkun ajan jälkeen, vähän mielipidettä kengistä :)

    VastaaPoista
  7. Nirso: mä kun en osaa oikein erottaa että onko ne mitenkään erityisen hyvät? hyvältä ne näytti ja sopi jalkaan ainaski :) Kerron kokemuksia kyllä myöhemmin.

    VastaaPoista
  8. Olen kyllä samaa mieltä, että kivat treenikamat piristää ja ne tuo vähän lisämotivaatiota :) uudet kenkäsi on tosi kivat!

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja nää treeni aiheiset postaukset, saan itse lisä tsemppiä omiin treenailuihin! :) Olis kiva kuulla vähän miltä nuo kengät tuntuu kun oot ehtiny niitä vähän kokeilla. Muutenkin olis kiva tietää mitä muita kenkiä käytät treenailussa?

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti ehtisit kommentoida juoksukenkiäsi lisää! Olen uusia ostamassa ja tuo malli miellyttää kyllä! Onko se jämäkkä mutta pehmeä juosta!? :D

    VastaaPoista
  11. A&S: kiitos, olen tykännyt kyllä niistä vielä tähän saakka :) ja tosiaan piristäähän noi uudet kamat kummasti ;)

    Anna: Minulla ei paljoa treenikenkiä ole ja olen kaikki ne täällä esitellyt. Kunhan olen saanut enemmän tuntumaa uusista niin laitan toki mielipidettäni :)

    Bella: En ole vielä juossut niillä vaan käynyt parissa sisäjumpassa. Kerron kun olen päässyt kokeilemaan paremmin! :)

    VastaaPoista
  12. Mä olen haaveillut samaisista kengistä myös, mutta hinta hiukan arvelluttaa itseänikin. Sen lisäksi tietysti, että vanhat jumppakengät ovat olleet käytössä vasta alle puolivuotta :P

    VastaaPoista
  13. Victoria: sulla on suht uudet jumppakengät, ei kannata uusia vielä ;) niin ja huomasin jo että nää ei oo ihan parhaat jumppaan!

    VastaaPoista