lauantai 7. toukokuuta 2011

Eilisen päivän asu


takki- Zara
housut- H&M
ballerinat- Tory Burch
laukku- LV
aurinkolasit- Burberry

11 kommenttia:

 1. Kaunis asu!
  Olen hankkimassa Vuittonia, joten sinullakin nyt sellaisen nähtyäni, kysyisin, että oletko ollut tyytyväinen tuohon Neverfulliisi? Se on kai kokoa MM:) Sitä olen suunnitellut ostavani, mutta en ole varma koosta.. Millaisessa käytössä yleensä pidät laukkua, kävisiköhän se esim. koululaukuksikin?:)

  VastaaPoista
 2. Annika: kiitos :) olen ollut tyytyväinen laukkuuni ja se on tosiaan kokoa MM. Mulla oli myös hullu pähkiminen koon kanssa, mutta totesin tuon minulle sopivimman näköiseksi. Siitä päivästä asti kun laukun olen kotiini tuonut, olen raahannut sitä ihan joka tilanteessa mukana :) Tuohon MM:kiin mahtuu todella paljon! En kyllä sulkisi sitä GM vaihtoehtoakaan pois ;), ottaisin senkin nyt mieluusti. sori tämä ei varmaan helpottanut :D p.s. mun suosikki on silti speedy

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi:) Halusinkin vain tietää juuri omia kokemuksiasi, itsehän sen päätöksen sitten loppujen lopuksi tietenkin teen;) Tällä hetkellä kans tuo MM tuntuisi hyvältä, Speedy tosin on kans toinen vaihtoehto, mutta siinä tulee sitten taas se kokokysymys vastaan:) Enköhän tässä joskus saa päätökseni tehtyä!

  VastaaPoista
 4. Kiva asu! Itsellä hakusessa samantyyliset ballerinat =)

  VastaaPoista
 5. Oi ja voi, olen haaveillut kyseisestä vuittonista jo hetken aikaa... Hyvännäköinen asu :)

  VastaaPoista
 6. Annika: :) speedyssä tosiaan minulla tulee välillä kiukku siitä, että ei saa kättä aina vapaaksi ja painavana sitä on raskasta kantaa. Joten koululaukuksi neverfull!

  Hanna: kiitos :) haluan näytä TB:n balleriinoja lisääää!

  Victoria: kiiiitos :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvännäköinen asu! Ja superihanat nuo baltsut :)

  VastaaPoista
 8. Sofiina: kiitos paljon :) noita baltsuja haluan kyllä lisää eri väreissä!

  VastaaPoista
 9. Ihana asu ja tosi kivannäköinen trenssi! Itselläni trenssi ois syksyn listalla, saas nähdä löytyykö burberryn trenssin voittanutta ;D

  VastaaPoista