sunnuntai 1. toukokuuta 2011

vko16 liikunnat


Viime viikolla tuli liikuttua ylläolevan kuvan mukaan :) Niinkuin olen aiemminkin maininnut, juoksu ei ole mikään lempilajini. Kauniiden ilmojen myötä käyn kuitenkin välillä lenkillä ja koska en koko talvena ole metriäkään juossut aloitettiin koiran kanssa 30min juoksulenkillä sunnuntaina. Juoksu sujui kyllä kaikinpuolin hyvin, hiki ainakin tuli ja molempien läähätyksestä päätellen jokunen kalorikin tuli poltettua ;)

Seuraavan kerran otetaan sitten vähän pidempi lenkki ja näin pidennetään sitä aina pikkuhiljaa. Kun lähden lenkille niin joko kävelen koko matkan tai juoksen koko matkan. En pidä sellaisesta treenistä, että vaihdellaan koko ajan juoksusta kävelyyn jne.

Oletteko te innostuneet kevään myötä jostakin lajista?

3 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen jossa olisi vaikka joitakinn hyviä lihaskunto- tai muuten vaan treenivinkkejä =) Kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Olen kateellinen, miten jaksat joka viikko treenata. x)

  Jumpat tulee tehtyä kotona. Lenkkeily ei maistu, eikä keuhkot vielä kestäkkään. Lenkkareista tulee penikat, joten kävely matalilla kengillä on pannassa. =D Mahtavia tekosyitä eikö vain? ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: heh, en tiedä olenko hyvä antamaan vinkkejä, mutta voin toki yrittää tehdä postauksen jossa näytän miten itse treenaan.

  RagDoll: ymmärrettäviä syitä :D ja helpompaa sulla on ku ei tarvii mitää tehä ku kroppa jo muutenkin täydellinen <3

  VastaaPoista