keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sneak peek- kitchen

Innostuin laittamaan lisää näitä "laadukkaita" kännykkäkuvia kun se nyt on vaan niin helppoa.
Tällä hetkellä (kumma kyllä) lempipaikkojani kotonamme on keittiö, kodinhoitohuone ja yläkerran kylpyhuone.  En ole koskaan aiemmissa asunnoissa keittiössä viihtynyt (koska ne on aina olleet mielestäni rumia vuokra-asunnoissa), mutta nyt tuntuu että haluan vaan hankkia uusia ihania astioita ja keittiövälineitä sekä kokata herkullisia ruokia.


Basilika on tällä hetkellä meidän kodin ainoa kasvi. Kova homma on pitää tuokin elossa kun en viherpeukaloksi voisi itseäni kutsua. Rakastan basilikaa aivan älyttömästi ja käytänkin sitä ruoanlaitossa hyvin usein. Bongasin tuon ruukun ystävälläni ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Miten voikin ihminen tulla niin pienistä asioista onnelliseksi...


En meinannut pysyä housuissani kun istuin raitiovaunussa matkalla luottokampaajalleni ja näin ikkunasta Missoni liikkeen. Juoksin pikapikaa katsomaan liikkeen tarjontaa. Vaikka tein pari tilausta himoitsemieni tuotteiden ollessa tilapäisesti loppu, en voinut lähteä sinä päivänä tyhjin käsin. Uusi keittiöpyyhe tuo sopivasti väriä valkoiseen keittiöön.

2 kommenttia:

  1. Tuo ruukku on mustakin aivan ihana - siksi meilläkin on se.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) mietin josko ostaisin vielä pari isompaa terassille??hmm..

      Poista