sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Good feeling

Arki, sana joka tuo elämään tunteen turvasta, asioista jotka ovat pysyviä ja joita usein tajuaa kaipaavansa silloin kun niistä on erossa. Usein ymmärrän arvostaa arkea vasta kun palaan siihen takaisin lomalta. Elämä olisi tylsää ilman tätä arkea, tyhjiä aukkoja täynnä...

Muistakaa nauttia pienistäkin asioista, sillä ne ovat suuri osa sitä mistä arki rakentuu. Yleisimminhän ihmisillä on kuitenkin enemmän arkea kuin lomaa/juhlaa. Ei kannata tuhlata elämäänsä siihen, että muistaa nauttia vain siitä kerran vuodessa olevasta kesälomasta tai syntymäpäiväjuhlista. Arkenakin tapahtuu yllättävän paljon ihania asioita, joista rakentuukin suurin osa elämän muistoista <3

kotiasu- Victoria's Secret PINK

Juicy Couturen "Couture Couture " hajuvesi on ollut lempparini jo viime kesästä. Sopii mielestäni tilaisuteen kuin tilaisuuteen ja tuo joka suihkaisulla ihania kesämuistoja mieleen. Tuoksu ei ole mielestäni yhtään niin vahva kuin jos verrataan esim. Chanelin hajuvesiin jotka ovat miedoimmillaankin suht. vahvoja tuoksuja.

5 kommenttia:

 1. Kauniisti kirjoitit, ja totta joka sana! Sitä odottaa aina niin kovasti sitä jotain oli se sitten viikonloppua, kesälomaa tai tulevia juhlia.. ja unohtaa että arkenakin voisi nauttia. Ehkä pitäisi parantaa sitä arkea, jos se nostaa vaan karvat pystyyn :)

  Aurinkoa sunnuntaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) niinpä, tai pysähtyä miettimään niitä hyviä asioita siinä arjessa koska välttämättä ei vaan huomaa kun ne mistä on valitettavaa. Me ihmiset ollaan nykyään niin kovin vaativia ja täydellisyydentavoittelijoita ;)

   Poista
 2. Niin totta! Ihanaa sunnuntai-iltaa <3 -M

  VastaaPoista