lauantai 12. toukokuuta 2012

12.5.2012

Kävimme eilen elokuvissa katsomassa Dark Shadows. Ihan kelpo pätkä! Tim Burtonin elokuvat ovat aina hyviä ja Johnny Depp tuskin epäonnistuu missään roolissa.

 Minulla oli ekaa kertaa kokeilussa Kaliforniassa ostetut clip-on pidennykset. Leikattuani hiukset jokunen kk sitten olen harmitellut aikalailla tekemääni päätöstä. Oli kiva päästä kokeilemaan miten helposti sitä saa pitkät hiukset tarvittaessa :) Ja käteväähän se oli! Tosin ilman takapeiliä lopputulos ei ollut varmaan siistein mahdollinen, mutta olin itse ihan tyytyväinen. Erityisen yllättynyt olin siitä miten ammattitaitoisesti myyjä valitsi minulle sopivan hiussävyn ja laadun alle minuutissa!

Mitäs mieltä olette?

9 kommenttia:

 1. Tosi kivat noi pidennykset ja sävy niissä on juuri oikea. -M

  VastaaPoista
 2. Eli onko tuossa nyt tosiaan ne clip-onit? Todella luonnolliselta näyttää, aika hyvin natsaa tuo sävykin! Itsekin hankit sellaiset, mutta kun kokeilin, niin pelotti, että aina kun tuulee niin hiukset lentelee ja ne klipsit näkyy sieltä välistä :( mutta käteväthän nuo on, jos haluaa pidemmä/tuuheammat hiukset! :) just löysin blogisi ja ajattelin, että kiinnostaisiko sinua ruveta seuraamaan toisiamme, kun vähän samantyylisiä juttuja kirjoitellaan ja tykästyin täysin sun tyyliin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan :) moni kaverikaan eile ole meinannut uskoa kun ovat kehuneet ja olen oitis paljastanut osan olevan irtotukkaa :D se on kyllä totta että välillä vähän pelottaa se kova tuuli :P mutta en laita koko pakettia päähän joten ne peittyvät sinne paremmin! kiitos kohteliaisuudesta, Kävinkin kurkkaamassa blogiasi ja tykästyin ;)

   Poista
 3. Blogissani olisi tunnustus hurmaavalle blogillesi! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, niinpä näkyy, nimittäin tutun näköinen paita. ;)

  Hei, määkin haluan tuollaiset! Josko saisin tähän ohueen liuhulettiin vähän tuuheutta. Olet kaunis, niinkuin aina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Nää on oikeesti niin kätevät! en halua pidennyksiä koska tiedän että hermostuisin yksi päivä ja repisin puolet tukastani irti, mutta näin pari krt viikossa on ihan kiva :) kiitos kovasti <3

   Poista