torstai 10. toukokuuta 2012

Syy hiljaisuuteen..

Niinkuin viimeksi puhuin arjen ihanuuksista, olen saanut niitä taas lähiaikoina oikein sylin täydeltä :) Töissä on ollut melkoisen kiire, kouluhommat painaa joka päivä ja kauan odotettu leikkauskin on hoidettu alta pois! En suinkaan ole masentunut, nämä edellämainituthan ovat kaikki omia valintojani. Tosin viime viikon kuumeilua en ollut tilannut ;)
Alla kuvakooste leikkauspäivästäni ja siitä seuranneesta aamusta.

 Sain muuten just ja just napattua ylläolevan kuvan kun meinasin jo kiemurteluni kanssa valua tuolilta alas. Sen verran oli kovat kivut paikallispuudutuksen lakattua eikä hoitajaa näkynyt lähimaillakaan. Ne minuutit tuntuivat ikuisuudelta!

Sairaalaeväät maistuivat niin hyvältä! Mikään ihme kun kello oli tuossa vaiheessa 15.30 ja olin saanut ruokaa edellisenä iltana klo 20. 

Onnellinen sairaalasta pääsijä! :) Hoitaja kävi 3 kertaa kysymässä arviotani kivulle asteikolla 1-10. Ensin olin rehellinen, en saanut soittaa saattajalle. Laitoin kaverille viestiä jos googlesta löytyisi vastausta millä numerolla pääsee kotiin..Ei löytynyt! Kaksi kertaa piti vielä yrittää ja hinkua haluavansa kotiin ennenkuin lupa tuli ja sain mennä pukemaan. Voiko epätoivoisempaa olla?!?! :) Ymmärrätte varmaan, että inhoan sairaaloita yli kaiken...

  Kotona odotti palkinto reippaalle potilaalle.

Lääkäri merkannut leikkauspaikan ;) Tämän enempää ette varmasti haluaisikaan nähdä sillä pyörryin melkein itse katsoessani.

14 kommenttia:

 1. Auts! Paljon paranemista sinulle ihana <3 Sairaalat ei todellakaan ole kivoja paikkoja, mutta hauskoja silti noi sun kotiinpääsemisyritykset :)) Sitäpaitsi Ben & jerry's parantaa kaiken !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 Se on kyllä yllättävän hyvä lääke moneen vaivaan ;))

   Poista
 2. Saanko udella, että miksi sinulta tuota jalkaa leikattiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävely ja lenkkeily on ollut aikalailla jopa sietämätöntä välillä kun isovarvas on oireillut. Kynnen alle oli "kasvanut" jotain epämääräistä ja se poistettiin nyt :)

   Poista
 3. Huh, voi että! Minäkin inhoan sairaaloita. Se hajukin saa voimaan pahoin ja melkein pyörryn. Kiva että sulla on siellä Ben ja Jerry parantumisapuina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua ällöttää siellä kaikki paitsi ruoka näköjään :)))

   Poista
 4. Voi kaita parantaa itsesi<3 sairaalat ei ole kivoja ja onneksi kotona sitten odotteli palkinto ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kotona kyllä osataan aina yllättää :) <3 kiitos, odotan innolla että pääsen taas kävelemään normaalisti.

   Poista
 5. Mä oon töissä teho-osastolla, joten mun mielestä sairaalat varmasti on ihan jees :) Tosin potilaana en itsekään haluaisi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) olihan siellä ihan ok, mutta telkkaristakin tuli vain yle1 niin olin kuolla tylsyyteen ;)

   Poista
 6. Kipujanassa yleinen arvio on, että 3-4 ja siitä ylöspäin tulisi lääkitä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :) pääsin sitten 2:lla kotiin ;)

   Poista