torstai 27. syyskuuta 2012

Syksyisiä ostoksia

Lisää iPhone kuvasatoa :)
Olen ihastunut viime keväänä värillisiin housuihin ja näköjään väri ihastus jatkuu näin syksylläkin.
Zarasta lähtivät siis mukaan kamelin väriset strech farkut. Ovat muuten ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n mukavat päällä! Salaisuus piileekin sisäreisien puolella olevissa koko lahkeen pituudelta olevissa resoreissa, jotka huomasin vasta kotona :))


Allaolevat viininpunaiset farkut ostin Jenkeistä ja ne ovat olleet siitä lähtien vähintään joka toinen päivä jalassa. Ostin reissusta myös kuvassa näkyvän tummansinisen Ralp Laurenin merinovillaneuleen. Voi miksi ostinkin vain yhden kun olisi pitänyt ottaa samantien paria eri väriä!


Itselläni ei siis tänä syksynä juuri tee mieli pukeutua harmaaseen ja värittömään vaan miksipä sitä ei piristäisi syksyistä pukeutumista jollakin kivalla syksyyn sopivalla värillisellä vaatteella :D

6 kommenttia:

 1. Kivoja asuja molemmat! Ihana myöskin tuo vaalea palmikkoneule, haluaisin jonkun vastaavanlaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hih,tuo palmikkoneule on ollut kesän hitti mulla!

   Poista
 2. Ihanat farkut molmemmat!

  Olen ihan samaa mieltä, että on kiva piristää muuten syksyistä asua jollain väriläiskällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinki jatkaa samaa linjaa myös talvella :) Miksi pitäisi olla mustat saappaat,mustat housut ja musta takki? Kun vaihtaa edes housujen väriä niin johan on pirteämpi yhdistelmä :D

   Poista
 3. Heissan ihanainen. Mitä kuuluu? Oletko ihan Suomenkamaralla?

  VastaaPoista
 4. Heippa toinen :))) hyvää kuuluu vaikka kiirettä onkin pitänyt. En ole Suomenkamaralla,mutta tulen lokakuussa vierailemaan ;)

  VastaaPoista