sunnuntai 30. syyskuuta 2012

The best in extreme weather

Canada Goose ei ole oikeastaan enää mikään kovin suuri hitti, mutta itse pidänkin sitä ennemminkin laadukkaana ja lämpimänä järkiostoksena. Juurikin tämä Trillium Parka tummansinisenä oli jäänyt mieleeni viime talvesta kun yritin sitä metsästää vailla haluttua tulosta. Ensi talvelle on siis aloitettava metsästys ajoissa! 
Olen varsinainen vilukissa ja arvostan hurjan paljon ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyyttä varsinkin talvisin. En siedä palelemistä sitten yhtään! Siksi haluaisinkin lisätä talvitakkiperheeseeni yhden erittäin lämpimän, hupullisen ja pitkähkön takin. Vaikka kyseisellä merkillä onkin aika naurettavat hinnat, mietin tämän takin palvelevan minua pidempään kuin yhden talven. Sillä vaikka se siirtyisikin syrjään jonkun uuden takin tieltä on sille varmasti joka talveksi käyttöä aina kun tarpeeksi kylmät säät iskee.
 
Onko teillä hyviä vinkkejä mistä takkia saisi hieman edullisemmin kuin Partio Aitasta tms? En ole löytänyt netistä mitään ostospaikkaa mistä saisi hiukan edullisemmin. Jenkeistä näitä nimittäin saa vähän kivempaan hintaan kuin Stockkalta.

10 kommenttia:

 1. Oi, tuo takki olisi juuri sitä mitä mäkin olen etsinyt!!! Vaikka tuo takki olisi unelma päätin kuitenkin, että ostan jonkun satasen takin, sillä mulla mieli muuttuu aika nopeasti. Seuraavana talvena voisi harmittaa, miksi juuri tälläisen takin olen halunnut. Tummansininen olisi kanssa ihana väri, mutta ääni pääni sisällä sanoo, että punainen sen olla pitää!!! :DD Punaista parkaa lähden metsästämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehhe, mulla kyllä mieli muuttuu kans ja siksi en suunnittelekkaan tämän ostoa ns. ihastumisen takia vaan sen vuoksi että siitä olisi iloa ja eritoten lämpöä mulle mahdollisimman pitkään vaikkei se enää lempparitakki olisikaan! varsinkin kun joutuu pakkasella kuin pakkasella tarpomaan koiran kanssa yms. Punainen on kyllä ihana väri! Mä en vain ole tarpeeks rohkea ;)

   Poista
 2. Niin sitten piti vielä laittaa, että katsoin kaupassa (nimeä en nyt enään muista :DD) Peakin tälläistä parka takkia ja sen hinta oli noin 350e. Se oli kanssa todella kiva!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä ;) Pitää vähän selailla!

   Poista
 3. Noiden hinnat on kyllä hurjia. =/ Oletan kuitenkin, että se laatu on niin hyvää, että kestää vuosikausia.

  Töissä on järkyttävän kylmä ja yritinkin ehdottaa pomolle työeduksi tuollaista takkia. Jostain syystä ei lämmennyt idealle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ei ole niin voit olla varma, että minä tulen Canada Gooselle lankoja pitkin ;) Voi raukkaparka jäätyy töissä! Sun pitää joku söpö fleece hankkia, hahahahaa mikä ei olisi todellakaan sinun tyylistäsi :D

   Poista
 4. CG:n takeille luvattiin elinikäinen takuu Forumin Partioaitassa, kun omani hankin... joten ihan hyvä sijoitus mielestäni, vaikka suolainen hinta kirpaisikin :) Tuollainen perusmallinen parka kestää perinteisen ulkonäkönsä puolesta hyvin aikaa ja uskon sille olevan käyttöä vuosiksi eteenpäin. Tuntuu talvikin huomattavasti siedettävämmältä, kun ei tarvitse värjötellä kylmissään, kun on tuo päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, olet siis samaa mieltä kanssani! :) Mä todella ennemmin näytän vähän michelin ukolta kuin palelen sitten yyhtäään! Tuota elinikäistä takuuta en tiennyt, hyvä juttu tietää :))

   Poista
 5. Sama takki täälläkin hakusessa! Ei vain taida halvemmalla irrota mistään :/ Olen katsellut Jenkkinettikauppoja ja niissä se kyllä olisi halvemmalla, mutta ne ei toimita Suomeen. Ilmeisesti siinä on joku rajoitus, ettei niitä saa toimittaa, kun hupussa on aitoa turkista tms. Itse haluaisin joko mustan tai navyn ja tuota navya ei tunnu löytyvän Suomesta mistään.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin on haaveiltu tuosta samaisesta takista. Olisi varmasti aivan ihanan lämmin. Minä olen jo nyt aamuisin palellut talvitakissakin! Mitenhän sitä sitten pärjää, kun ne oikeat pakkaset tulee?

  VastaaPoista