keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Päivä kaupungilla

Vietin tänään vapaapäiväni yksin Genevessä kuljeskellen, ihania jouluvaloja ihaillen ja vähän myös shoppaillen :) Välillä nautin siitä, että saan mennä yksin kaupungille. Silloin voi kuljeskella rauhassa omassa tahdissa ihan mihin suuntaan haluaa. Välillä voi vain pysähtyä nauttimaan vaikkapa croissantista tai niinkuin itse tein että nautin allaolevan herkkuruoan kiinalaiseen tyyliin Globus tavaratalossa (Sveitsin Stockmann). Ai että oli herkullista kanaa!

Tällä kertaa olin jopa oikealla fiiliksellä mm. alusvaatteiden kokeiluun ja sainkin jotain kivaa uutta kassiin mukaan. Hinnatkin tuntuivat edullisilta kun satasista oli sentään 40% alennettu ;) Naisia on helppo huijata alennuslapulla näköjään, tai ainakin minua. Perustelen ei siltikään niin edullista ostosta aina sillä että "no alkuperäinen hintahan oli niiin kallis etten olisi ikinä sillä raaskinut ostaa".

Allaolevassa kuvassa muuten kaikki samaa kuten aina muissakin kuvissa :)) paitsi, että uusi Zaran kimalleneule pääsi ensi kertaa käyttöön tänään. Rakastan neuleita ja talvisin niissä saa mieluusti olla jotakin kimalletta jottei asu näyttäisi muuten liian tylsältä.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos Pipru :) se on luonnossa vieläkin kivempi kun tuosta kuvasta ei näy kaikkia yksityiskohtia :D

      Poista