sunnuntai 23. joulukuuta 2012

- Merry Christmas -

Ihanaa joulua kaikille lukijoille! 
Vaikka vietänkin joulun täällä Genevessä ilman perhettäni, on kotona Suomessa koristelemani kuusi odottelemassa minua loppuviikolla kotiin! Pari pakettiakin on näköjään jo ehtinyt kertyä kuusen alle. Joulupukki on ollut hyvin kuulolla myös suklaamieltymyksistäni ;)

4 kommenttia:

  1. hei löysin vasta blogisi ja olen ainakin tunnin lueskellut juttujasi tosi ihana blogi. :) Vaikutat oikein kivalta tyypiltä ja minulla on juuri samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin sinulla ja huomasimpa sitten että syntymäpäivämme ovatkin ihan lähekkäin. :D Kiinnostuin sinun opiskeluistasi ja työelämästä koska olen juuri etsimässä uutta suuntaa elämässäni ja vaikutat niin onnelliselta ja elämäsi täydelliseltä :) Kuulostaa ehkä vähän hassulta että yhtäkkiä outo tyyppi näin utelee asioitasi mutta olisi kiva tietää mitä alaa olet opiskellut ja millaisissa työpaikoissa/työtehtävissä olet ollut suomessa ja ulkomailla? kiitos paljon jos viitsit vastata :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos ihanasta kommentistasi :) kiva, että jaksoit jättää mielipiteesi. Heh, elämän "täydellisyyden" määrittely on jokaisella omanlaisensa, sillä kaikillahan on ns. omat kriteerit siihen mitä pitää täydellisenä. Olen kuitenkin hyvin onnellinen ja omasta mielestäni elämäni on juuri täydellisen epätäydellistä ;) <3 Olen opiskellut kaupallista alaa ja ollut alani mukaisissa työtehtävissä Suomessa jo opiskeluajoista lähtien. Sattuman kautta siirryin ilmailualalle joitakin vuosia sitten ja sillä tiellä olen vielä täällä ulkomaillakin :D Jos sinua kiinnostaa juuri se, että millä alalla ns. pääsee ulkomaille niin sanoisin että se ei todellakaan ole alasta kiinni.

      Poista