tiistai 23. heinäkuuta 2013

Asuntomessut 2013

Kävimme tänäkin vuonna katsastamassa asuntomessujen tarjonnan ja täytyy kyllä todeta, että emme oikein innostuneet mieheni kanssa yhdestäkään asunnosta 100%:sti.Itse pidin yhtä sisustusta erittäin söpönä ja siitä olikin pakko räpsiä pari kuvaa puhelimella.
Itselleni tuli tästä sisutuksesta sellainen ihanan kodikas huvila mieleen. Ah, unelmoida saa aina vai mitä! 
Sisustuksessa oli käytetty tosi paljon TineK:n tuotteita. Tuosta alhaallaolevasta keittiökuvasta minulle tulee mieleen eräs ihana bloggaaja ja heidän ruokailutilansa :)
Allaoleva lastenhuone oli aivan ihana! Jäin pohtimaan josko rohkenisin ostaa tuota tapettia pojan huoneeseen, mutta kun katsoin mitä sen hinnaksi tulisi niin totesin että kyllästyisin siihen kuitenkin liian nopeaa! 
Ihanan kodikas makuuhuone. Olisin halunnut jäädä tuonne yöksi. Tykkään tosi paljon seinästä ja sänkykin näytti kovin kodikkaalta. Hauska idea oli nuo taulut johon painettu lasten käsiä! Voisin tehdä poikani pikkuisesta kädestä tuollaisen.
Omasta huvilasta haaveillen...

6 kommenttia:

 1. Oiih, ihana ruokailutila, mistäköhän toi pöytä?

  VastaaPoista
 2. Arvaappa vain jäikö mullakin päällimmäisenä messuilta mieleen noi kädenjälkitaulut :D mitenniin sama maku?;)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin kanssa juuri tuosta kodista :) Celine laitoin sinulle s.postia sattu olemaan kuva siitä mistä kalusteet on hankittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla mennyt tuo lastenhuone ihan kokonaan ohi, harmi :( muuten kyllä kuvia kodista tallentui puhelimeen

   Poista
 4. Moikka,

  Mulla on pienen kummipoikani ristiäiset ihan pian tulossa. Olisitko osannut antaa jotain ristiäislahjavinkkejä poikavauvalle? Sulla on varmaan vielä tuoreessa muistissa hyviä lahjaideoita. :) Kiitos jos ehdit vastata. :)

  Annmary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annmary,
   olen pahoillani että vastaan näinkin myöhään, minusta ei varmaan enää apua ole. Itse pidimme tosi paljon ihan peruskummilusikasta! Kummi oli osannut valita vielä lusikan juuri minun makuuni :) Lahjatoivetta voi hyvin kysyä lapsen vanhemmilta! mutta kaikki ihanat viltit, huppupyyhkeet, yöasut yms olivat meille erittäin tervetulleita. Ehkä vähiten tarpeellisia lahjoja "minun makuuni" ovat kultakaupoista saatavat ensikihara/ensihammaspurkit, helistimet yms. En ainakaan itse anna lapselleni hopeista helistintä leikkeihin, sillä se ei edes tunnu kovin turvalliselta.

   Poista