maanantai 15. heinäkuuta 2013

Bugaboo Sahara edition

Lukijoiden pyynnöstä esittelyssä meidän rattaat.
Kyseessä on siis Bugaboon Cameleon3 mallin Sahara special edition. Rakastuimme mieheni kanssa näihin oitis nähtymämme ne livenä vaikka lähdimme ostamaan black editionia. 
Koska minulle nämä ovat rattaina ylipäätään ensimmäiset, en valitettavasti osaa verrata ammattimaisesti näiden ominaisuuksia perusmallista. Millä tavalla nämä eroavat normaaleista bugista? Mm. työntö- ja kantokahva on keinonahkaa käsinommelluilla tikkauksilla (mielestäni mukavamman tuntuinen kädessä), kangas on hieman paksumpaa materiaalia sekä kuomun sisällä on ihana tikattu harmaa kangas. Muita eroavaisuuksia en keksinyt (lue "en tiedä"). 
Itse suht. lyhyenä ja pienenä ihmisenä olen tykännyt näistä kovasti. Ovat juuri sopivan matalat ja sirot minun makuuni (painavat vain 9,6kg)! Olen myös tykännyt tosi paljon miltä nämä näyttävät myös auton turvakaukalon (meillä Maxi Cosi) kanssa! Siitä kätevyydestä siis iso plussa ettei erillistä runko-osaa tarvita. 
Vaunuiluhan voi olla myös kunnon välineurheilua mikäli vaan itse innostuu. On mukitelinettä, aurinkokuomua, talvirenkaat yms. Aikalailla siis itsestä kiinni sijoittaako 1200€ vai 2000€.
Vaikka nämä menisivät myös matkarattaista on minulla haaveissa Bugaboon Bee+ malli. Kertokaahan ihmeessä käyttäjäkokemuksia niistä :)

12 kommenttia:

  1. Kiva kun teit näistä postauksen. :) Oltiin itsekin päätetty tilata Saharat pian syntyvälle vauvallemme, mutta kun mentiin tekemään tilausta saatiin kuulla että niitä ei enää valmistetakaan, höh!! Tilattiin sitten Cameleonit tumman harmaalla pohjalla ja vaalealla kuomulla. Mielestäni kaikki muut vaunut näyttää Bugiin verrattuna kauhean isoilta ja itsekin pienikokoisena tykkään että ne on sirot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi harmi ettette saaneet niitä :/ Mielestäni näitä myytiin kesäkuuhun asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. No mutta tuo teidän toinenkin valinta kuulostaa erittäin tyylikkäältä! Joo bugat on kunnon minivaunut jos vertaa Emmaljungiin tms :D tsemppiä loppumetreille <3

      Poista
    2. Heippa,
      Mun on pakko todeta sellainen puoli tuosta vaunu asiasta, että minusta se riippuu tosi paljon lapsesta mitkä on hyvät. Mä en tunne noita bugaboita ja itselläni on emmaljungat. Ne ovat kyllä isot, mutta se on suuri plussa, koska lapsi ei suostu nukkumaan missään muualla kuin vaunuissa päiväunet. Meidän neiti on suht mini (1v8kk 11kg 82cm) ja luojan kiitos vaunuissa on vieläkin kasvuvaraa. Voi olla ettei hän esim. mahtuisi enää nukkumaan pienemmissä (riippuen mallista). Että siinä mielessä isot voi olla hyvät :)

      Poista
    3. Siinä olet oikeassa, että kaikki on ihan makuasioita. Olen itsekin todennut, että näissä bugissa tuskin tulee lapsi kovin kauaa päiväunia nukkumaan sillä koppa on kovin pieni. Voi olla että tulen vielä miettimään tätä enemmänkin, mutta muuten itselläni on se paha tapa että ensin ulkonäkö(mikä on sekin katsojan silmässä), sitten käytännöllisyys :(

      Poista
    4. Näissä on liki 80cm koppa, kyllä näihin mahtuu :) 86cm pituiselta tuli jalat nilkasta yli kun sovitin meidän 2v:tä niihin.
      Minusta buggigset on vähän liian kalliit (ollut yli 20 erilaiset kärryt) verrattumat esim ohjaamiseen isomman lapsen kanssa. Mies ei tykkää yhtään niistå työntötuntumalta :)

      Poista
  2. Ihanat vaunut;)! Meillä ollut myös Bugaboolta Frogit,Cameleonit ja Bee+ rattaat. Viimeiseksi mainitut ovat kyllä mielestäni aivan loistavat! Meillä on käytössä monet rattaat mutta nuo Bee plussat on kyllä yliveto;). Toimii tosi hyvin Maxi-Cosin kaukalon kanssa Travelsysteminä, pieni ja ketterä liikkeissään;). Ja yksi suuri plussa on se,että kaikki pyörät on jousitettu ja näinollen on kiva työntää;). Moni epäilee pieniä pyöriä mutta itse olen työntänyt näitä jopa 10cm lumihangessa viimetalvena 3-vuotias kyydissä;). Toki riippuu myös työntäjästä miten/missä on "valmis" työntämään;). Mutta suosittelen kyllä monien rattaiden kokeilun jälkeen;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai että! sait kunnon bee+ innostuksen mulle päälle ;) pitäis vaan ensin perustella miehelle tämä ja keksiä missä pystyisin säilyttämään kahdet rattaat. hahaha.

      Poista
    2. No kiva;). Ne on kyllä meillä kaikkien työntäjien mieleen;). Kasaus/avausmeknismikin on niin helppo,ettei vähemmän rattaita käyttävät enää suostu käyttämään muita kuin beeplus rattaita!:). Ja lisäksi esim. työntöaisansäädöt on tosi hyvät, sopii tosi hyvin pidemmällekin työntäjälle!
      Niin ja kun ovat kasassa niin eivät ota edes kovin suurta tilaa.

      Ps. Kuomukankaitakin on ihana vaihdella, meillä tällä hetkellä Missoni ja Light Green kuosiset kuomut;).

      Poista
    3. Älä! nyt oon ihan superkade missoneista :D musta tulee varmaan kohta bee+:en omistaja tätä myötä...t.välineurheilija

      Poista
    4. Meillä on quinnyn zapp xtrat, saa makuulle/kuppi-istuin/saa kasvot yöntäjään päin :)

      Poista
  3. Hei mulla olis just tulossa myyntiin vähän käytetyt Bee+ vaunut mustana, 400e. Meille tulee pienellä ikäerolla kuopus ja päädyttiin nyt ostamaan sittenkin Donkeyt ja nuo jää tarpeettomiksi. Asutaan Helsingissä ja rattaita voi tulla katsomaan :) laita vaikka s.postia, jos kiinnostuit saraooc@live.fi

    Nuo on siis musta aivan ykköset, mutta meillä ei vain sitten ole enää niille käyttöä valitettavasti.

    VastaaPoista