sunnuntai 16. helmikuuta 2014

California life

Heippa taas pitkästä aikaa!
Blogissa on ollut lähiaikoina kovin hiljaista. Olen miettinyt lopettavani, mutta jokin aina estää minua tekemästä sitä. Olisi todella kiva päästä kirjoittamaan useammin niinkuin ennen tein, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei ole ollut tarpeeksi intoa tulemaan koneen äärelle miettimään postauksia.
Olemme tällä hetkellä mieheni ja esikoisemme kanssa lomailemassa Kaliforniassa ja tulemme viettämään täällä kokonaiset 2kk. Teimme päätöksen asiasta jo vuosi sitten, joten meillä on ollut hyvin aikaa suunnitella ja valmistautua. Kivaa reissussa on myös, se että minulla asuu pari kaveria täällä.
nahkatakki - Zara
farkut - Abercrombie & Fitch

Osa blogini lukijoista on toivonut mm. minun asukuviani, joten kovasti yritän huomioida tämän toiveen. Olen vain lähiaikoina tuntenut ettei asuissani ei ole juuri kuvattavaa ja voinen rehellisyyden nimissä myös todeta hurahtaneeni lähinnä kuvailemaan poikani asukokonaisuuksia. Niitä pääsette kurkkaamaan paremmin Instagram tilini puolella. Olen muutenkin lapsen syntymän jälkeen päivittänyt lähinnä Instagramia.
Ylläoleva kuva on otettu aamulenkiltä asuinalueellamme. Olemme viihtyneet todella hyvin täällä jo 2 viikkoa ja olen hyvin hyvin onnellinen, että vielä ei ole lähelläkään kiire kotiin!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja tosi kiva asu :)! Nauttikaahan olostanne :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana :) miss u instagramin puolella ;)

   Poista
 2. Ooo. No ei noissa maisemissa viittisi nenä koneen ruudussa kiinni istuakaan! Huikeat maisemat.

  Älä lopeta. Kirjoita sitten kun/jos siltä tuntuu. <3

  VastaaPoista