tiistai 18. helmikuuta 2014

Please return to...

Mielestäni en käytä juurikaan koruja…mutta en pysty lähtemään mihinkään esimerkiksi ilman korvakorujani! Olen varmaankin viimeisen 10 vuotta käyttänyt ainoastaan helmikorvakoruja. Snö of Swedenin tietynmallisia. Sellaisia vähän littania helmiä (jotka näkyvät myös allaolevassa kuvassa).
Olisi parempi ehkä sanoa, etten käytä kovinkaan suuria/näyttäviä koruja vaan tykkään pienestä ja yksinkertaisesta.

Allaolevassa kuvassa on tämänhetkiset jokapäiväiset koruni. Raskauden aikana luovuin raskaasta kellosta, mutta hankin nyt tilalle Tiffanylta rannekorun rusetilla. Rakastan rusetteja koruissa! Minulla on myös samanlainen rusetti kaulakorussani. Sormuksena minulla on ainoastaan vihkisormukseni. Tiffanyn sydänkaulakorun timantilla sain mieheltäni muistona esikoisemme syntymästä.


7 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sulta tulee välillä taas postauksia! :) Vaikka instassa sua kyllä ahkerasti seurailenkin niin kiva välillä lukea enemmän teksitä :)
  Tuo rannekoru on aivan ihana, uppoaisi omaankin tyyliini hyvin. nimimerkillä toinen rusetteja rakastava :D
  -Haidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että jaksat myös lukea höpinöitäni :) rusetit on eräänlainen heikkouteni, ostin korin ehkä alle 5minuutissa ;)

   Poista
 2. Oi että, ihan mielettömän ihana tuo uutukainen rannekorusi! Rusetit on kovasti omaankin mieleeni :) Upea myös tuo vihkisormuksesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. melkein mietin olenko liian vanha rusetteihin mut who cares!? ;) kiitos, mieheni on valinnut vihkisormukseni mallin, minä sain valita timantin :D

   Poista
 3. Kivaa kun kirjoittelet taas! Olet yksi lemppari bloggaajistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kohteliaisuudesta ja ihana että jätit kommentin :)))

   Poista
 4. Ompas todella kauniita koruja! Ottaisin mieluusti erityisesti tuollaisen rusettikäsikorun omiinkin koruvarastoihin :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista