perjantai 4. huhtikuuta 2014

All Black


Pidän todella paljon keväästä, mutta kesä on kieltämättä vieläkin kivempaa aikaa Suomessa. Kesällä ihanaa on mökkeily, terassit, ulkoilmatapahtumat ja muutenkin yleisesti paremmalla tuulella olevat ihmiset, hih. Vaikken tällä kertaa kuitenkaan halua kiirehtiä kesään, on sekä äidille että pojalle kesään tarvittavia vermeitä hankittu. 
Kävin pikavisiitillä Zarassa ja juuri kun olin suuntaamassa liikkeestä ulos osuivat nämä kaunokaiset silmiini. Pikaiset kokeilut ja kassalle mars! Oli hintakin sen verran edullinen, ettei tarvinnut jäädä pähkäilemään. Zarassa on muuten aika useinkin kenkiä minun makuuni.
Granitista hankin pojalle mustan lapion ja ämpärin heikkalaatikolle. Tykkään kovin, että tämmöisiäkin saa mikäli haluaa! Tämä kun miellyttää äidin silmää eniten.

4 kommenttia:

 1. Ihanat sandaalit! Saattaisivat sopia minullekin! ;) Kevät on kyllä ihanaa aikaa, kesä vielä tulossa ja ilmassa odotusta, uuden alkua ja tiettyä taikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös :))) kevään sateista en kylläkään välitä liikaa ;)

   Poista
 2. Oi.. Ihanat sandaalit! Hei, mietin saiskohan sulta vinkkiä koskien Mini Rodinin kokoja? Eli minkä kokoisia vaatteita ostat nyt teidän O:lle? O näyttäis noin suunnilleen saman kokoiselta oman lapseni kanssa, niin sillä vaan mietin.. Onko koot kuinka kauan olleet teillä käytössä, kun ovat tavallaan yhdistelmäkoon vaatteita.. Ja vielä yksi tiedustelu; minkä kokoiset ne teidän pandalapaset ovat? Ne on maailman suloisimmat, mutta en oikein niistäkään tiedä, mitä kokoa kannattaisi tilata, että saisi ne nyt käyttöön.. Iso kiitos jo valmiiksi, jos viitsit vastata näihin kaikkiin kysymyksiin!:D

  - Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki :) Meillä on käytössä nyt 80/86 vaatteet vaikka housuista menee vielä 68/74 kun ovat suht isoa mitoitusta. 68/74 kokoiset otettiin käyttöön muistaakseni 4kk ikäisenä ja juurikin ovat nyt jääneet syrjään kun poika 11kk. Mielestäni siis hyvinkin rahan edestä ehtii näitä käyttää! Pandalapaset on 68/74 kokoiset ja ovat myös olleet käytössä 4kk alkaen ja vieläkin sopii. Toivottavasti tuosta oli apua!

   Poista