perjantai 21. maaliskuuta 2014

Happy

Linkittäisin tähän Pharrell Williamsin "Happy" biisin, mutta uskon kaikkien jo tietävän mistä kappaleesta on kyse. Tiedättekö sen tunteen, kun jostain biisistä tulee ns. lomabiisi joka tulee aina soidessaan muistuttamaan juuri siitä lomasta/hetkestä? Tämä on kyllä juurikin meidän perheen lomabiisi! Poikani alkaa aina tämän kappaleen soidessa heilumaan minkä osaa ja mikään muu kappale ei saa samanlaista ilmiötä aikaiseksi. Olemme loman aikana taittaneet myös aika monta kilometriä autossa, joten uskokaa pois, tätä biisiä on kuultu varastoon varmaan seuraavaksi vuodeksi.
2kk alkaa kuitenkin pikkuhiljaa olemaan purkissa ja valehtelisin jos väittäisin, että olisi yhtään koti-ikävä. Päinvastoin olisipa hyvä tekosyy jäädä tänne vielä. Olisi vieläkin niin paljon tehtävää ja nähtävää. Nyt siis vielä nautitaan täysillä viimeiset päivät täällä Kaliforniassa ennenkuin palataan takaisin Suomeen ja normaaliin arkeen. 

8 kommenttia:

 1. Täällä Suomessa on kevät tulossa ja Helsinki parhaimmillaan! Kyllä täällä oloon taas pian tottuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihana kuulla! rakastan Helsinkiä <3

   Poista
 2. Nää kuvat on niiiiin ihania <3 Onneksi täällä on taas keväinen sää +10c niin ehkä sopeudutte paremmin takaisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 ehkä me pikkuhiljaa sopeudutaan…vaikka oudolta tuntuukin ;)

   Poista
 3. Ihana lomabiisi 'Happy' onkin :) Jännä miten tietyt musiikit luovat muistoja ja linkittyvät vahvasti tiettyihin matkoihin. Aina pääsee matkalle 'takaisin' biisin soidessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu :) se on oikeastaan aika huippua miten vahvasti joku kappale tuokin muistot mieleen :D

   Poista
 4. Hehee, Happy on meidänkin 7kk pojan lempibiisi! En tiedä onko pojalla vain kovin hyvä musamaku, vai oonko soittanut niin paljon kyseistä kappaletta, mutta aina sen kuullessa hän alkaa hulluna hytkymään konttausasennossa. :D Ihana biisi, jota kuunnellessa ei voi olla hymyilemättä.

  VastaaPoista
 5. Tuo biisi saa kyllä hymyn huulille joka kerta!

  http://www.hillamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista