tiistai 17. marraskuuta 2009

Hiusongelma

Mulla on kauhea stressi päällä tällä hetkellä...Huomasin viikonloppuna oikein läheltä peilistä katsottuna että minulla on tosi ärtynyt ja kuiva päänahka. Jopa hento raapaisu sai aikaan päänahassani verenvuodon. Juoksin oitis apteekkiin ja kuvailin tilanteen. Farmaseutti sanoi että kyse ei ole hilseongelmasta mitä itse luulin vaan päänahan kuivuudesta. Tämä on kuulemma suht yleistä tähän vuodenaikaan herkkähipiäisillä. Päänahka kutiaa ja on muutenkin hullun herkkä. Sain kosteuttavaa ja rauhoittavaa geeliä jota laitetaan päänahkaan sekä rauhoittavaa shampoota. Nyt en käytä mitään muuta kuin niitä, jätän hetkeksi lakat sun muut mömmöt pois ja hiukset onkin sen mukaiset... eli ylisileät, sähköiset, tottelemattomat ja tylsän näköiset :) Olen tällä hetkellä hullu paniikki päällä ku tuntuu että mulla on vaatteet koko ajan täynnä hiuksia...pelkään että niitä lähtee nyt jotenki tavallista enemmän! Onko jollakin kokemuksia tälläisesta ja tiedättekö jonkin superhyvän parannuskeinon?


Päivän asuna:
toppi- GT
neule- Guess
farkut- kaverin vanhat

11 kommenttia:

  1. hei! itsekin huomasin kun kävin eilen suihkussa niin hiuksia lähti ihan älyttömästi :( ja päänahka on myös aika kuiva ja välillä kirvelee myös.

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama ongelma siinä, että lähtee tavallista enemmän hiuksia... Ei kiva, vaatteet täynnä jne. Tiedä sitten johtuuko taas säiden kylmenemisestä vai sitten siitä, että ihmisellä on kymmenen vuoden välein aika, jolloin hiuksia tippuu (jostain syystä) enemmän. Näin olen joskus lukenut. Ja koska päänahkani ei muuten ole huonossa kunnossa, niin ehkäpä mulla on sitten se kymmenes vuosi meneillään?! :)

    VastaaPoista
  3. Sama juttu, hiuksia lähtee ihan koko ajan. Tuntuu kuin olisivat jotenkin löyhemmässä kuin yleensä. Hiuspohja on myös kuiva ja kutisee sekä lähtee ihmeellistä ryynimäistä hilsettä(?).

    Ewwww.

    En tiedä onko syynä kylmä vuodenaika ja kuiva sisäilma vai shampoiden ja hoitoaineiden silikonit.

    VastaaPoista
  4. Voi ei... Toivottavatsi päänahkasi parantuu pian! Mistä muuten tuo kaulakorusi on peräisin, se on aivan ihana!<3 Ja samaten päivän asu.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: o ouu, se taitaa olla tää vuodenaika...?

    Catherina: sulla on varmaan juurikin SE kymmenes vuosi menossa ;)

    A: farmaseutti sanoi, että tämä on tähän vuodenaikaan yleistä ja sitten hän neuvoi etten ostaisi Shampoita mitä telkkarissa mainostetaan...eli??? :) käytän siis kampaamotuotteita...mut Pantene yms taitaa sisältää silikonia.

    Emma: parannusta odotellessa :) Kaulakoruni on Tiffanyn ja olen saanut sen poikaystävältäni. Kiitos!

    VastaaPoista
  6. KÄÄK!! En voi enää jättää kommenttia tänne, sillä joku on varastanu mun nimimerkin "A"!!
    T:the original one

    VastaaPoista
  7. A: voithan! koska nään että olet rekisteröitynyt!!:)

    VastaaPoista
  8. Se johtuu ilman kuivuudesta ja kylmyydestä. Päänahalleni käy sama joka talvi ja rupeaa hilseilemään ja tukka harvenemaan. Käytä kosteuttavaa shamppoota, äläkä vaan pese hiuksia päivittäin. =)

    VastaaPoista
  9. Mulla on kanssa aika ongelmapäänahka. Eli rasvottuu nopeesti, tulee sellasta rasvasta hilsettä, hiukset kuitenki ihan älyttömän kuivat ja lähtee paljon ja nyt on päänahkakin herkillä. :(

    VastaaPoista
  10. Arvaa oonko mä etsiny tuollasia paitoja kauan, jotka paljastaa olkapään? Kaikilla vastaantulevilla on tuollanen paita, enkä mä löydä mistään! Oon niiiin rakastunu tuollasiin.

    VastaaPoista
  11. Inssu: heh,mulla taas tulee talvella tuossa järkyttävän kylmä ja paita ei ole sen vuoksi mikään lempparini. Se myös löystyy pesun jälkeen helposti niin että molemmat olkapäät on paljaana:(

    VastaaPoista