keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Matkakuumetta

Heippa ihanat,

ääk olen ollut aivan kuollu koko alkuviikon. Töitä ja tekemistä on enemmän kuin ihminen kerkeää tehdä. Aikaiset aamuherätykset ei ole muutenkaan mun juttu yhtään. yök! Minulla on parin viikon kuluttua synttärit ja päätettiin 25-vuotis syntymäpäivieni johdosta lähteä joulun jälkeen New Yorkiin! En ole ikinä ollut jenkeissä ja odotan reissua ehkä enemmän kuin tähän mennessä mitään muuta ulkomaanmatkaa :) Koska tulen viettämään kaikki joulupyhät kotona töitä tehden päätimme lähteä matkaan heti joulun jälkeen uudeksi vuodeksi! Odotan innolla vielä joulunjälkeisiä tunnelmia sekä uutta vuotta Nykissä! Vietämme siellä 4 päivää, joten aika on suhteellisen rajallinen, mutta koitan saada poikaystäväni käymään kanssani mm. Carrien ovella ;)


Nyt olisi teidän apu tarpeen. Mikäli olette vierailleet Nykissä aiemmin, niin nyt otetaan kaikki mahdolliset vinkit vastaan. Emme ole nimittäin lyöneet vielä hotellia lukkoon, joten olisi superihanaa jos joku vaivautuisi kertomaan vinkin siististä ja hyvällä sijainnilla olevasta hotlasta. Kaikki muu mahdollinen vinkki reissua varten otetaan myös vastaan!

11 kommenttia:

  1. Heiii! Kuulostaa ihan parhaalta suunnitelmalta! Mä oon itse asunut Nykin lähellä ja siellä paljon pyörinyt, joten voisin sulle laittaa vaikka sähköpostia huomenna. (Tai jos sopii niin lisään sut Madden kavereiden kautta mun Facebook-kaveriks? :) Siellä on niin helppo pitää yhteyttä..

    VastaaPoista
  2. Jospa vaan osaisinkin vinkata!;) Otatko mut matkalaukkuun?:D

    VastaaPoista
  3. flygirl: :)oi olisi ihanaa jos jaksaisit kertoa enemmän!ja tottakai mulle sopii!

    lintu: voi kunpa saisinkin sut mukaan, mut en halua vankilaan salakuljetuksesta :P

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Madden blogista löysin tänne, kiva että bloggailet jälleen. Olin sun lukija kun pidit (Purple lifea). Ja onneksi olkoon synttäreiden johdosta, upea matka tiedossa! :)

    VastaaPoista
  5. Maria: kiva kun löysit tänne :) joo matkaa odottelen innolla :P

    VastaaPoista
  6. Mahtuuko matkalaukkuun Linnun lisäksi mä? ;) Vähänkö ihanaa! Itsekin joskus tuonnepäin haluaisin, muista ottaa sitten paljon kuvia carrien ovesta ;) hihih!

    VastaaPoista
  7. padmé: tytöööt...en saa tuotua sieltä mitään ku jo lähtiessä on niin paljon painoa jos te tuutte :D joo toivottavasti myös löydän sinne ovelle ;)

    VastaaPoista
  8. ihanaa että pääset nykkiin!! ei muita vinkkejä kuin että kulkekaa kaikkialla muualla kuin midtownilla(siellä ei oo muuta kuin turisteja ja times square joka nyt on nähty jo kuvissa) ja nauttikaa!! ihana kaupunki!!

    kannattaa myös ostaa metrokortti, nopea, helppo, halpa ja erittäin nykkiläinen tapa matkustaa

    hotlan otan aina upper west sidelta. kivaa rauhallista aluetta ja monia hyviä hotellivaihtoehtoja

    VastaaPoista
  9. VOI ETTÄ OLEN KADE!!! Ihanaa <3
    Me ollaan karhun kanssa sovittu 3vuotta sitten jo, että nyt ENSI vuonna lähdetään nykkiin, ja heti joulun jälkeen ALENNUSMYYNTEIHIN!!!! :) Mutta maha kertaa kaks, on aina sen estänyt :(
    Nyt taas päätin että ensi vuonna lähdetään. Aivan taatusti lähdetään!

    VastaaPoista
  10. anonyymi: kiitos hyvistä neuvoista :)

    A: ahahhaaaa,vähän repesin tuosta karhusta!toivottavasti ymmärsin oikein ketä tarkoitat :D joo meidänkin piti mennä jo viime vuonna mut se sit jotenki jäi...nyt vihdoin pääsen!

    VastaaPoista
  11. Heips! Sattumalta eksyin blogiisi ja innostuin NY-"paljastuksesta". Olen itse menossa kolmatta kertaa kyseiseen kaupunkiin myös talvella ja mistä aloittaisinkaan kertomaan kaupungista? ;)
    Kerrassaan ihana kaupunki ja tuo 4 päivää ei varmaankaan tule riittämään siihen kaikkeen mitä Big Applella on tarjottavaa (niin kuin sanoin, olen menossa jo kolmatta kertaa sinne...) Mutta pari vinkkiä näin nopsaa, tarjolla on ainakin joskus ollut Sex and the city -turistikierros sarjasta kuuluisiksi tulleissa paikoissa, joten jos on suuri fani niin tällaiselle kannattaa osallistua. New Yorkissa parhainta on se, että tarjontaa on niiiiiiiiin paljon ja että jokaiselle on jotain! Itse pyörähdin ensimmäisellä kerralla ihan perusnähtävyyksissä, mutta nykyään sinne mennään shoppaamaan ja pelkästään elämään sitä "elämää Manhattanilla" :)

    Ihanaa matkaa! (ja suunnittelua! Netistä löytyy paljon tietoja, hyödynnä blogeja, shoppailukarttoja.......)

    -Jemina-

    VastaaPoista