keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Something for me

Alla kurkistus lähiaikoina tekemiini ostoksiin. Hyvät ystävät, seuraa varoitus: ei kannata koskaan astua saatikka ostaa mitään Louis Vuitton liikkeestä. Ensimmäisestä ostoksesta meinaan lähtee kauhea pakkomielle, jonka jälkeen tavaraa hamuaa aina vaan lisää. Itse olen pahasti koukussa kyseiseen merkkiin. Jokatapauksessa, joulun tienoolla päätin hemmotella itseäni lämpimällä kaulahuivilla, johon rakastuin ihan ensisilmäyksellä, eikä ostopäätöstä tarvinnut kauaa miettiä.
Nykistä oli pakko saada UGGit! Ne on vaan sen verran paljon halvempia siellä kuin Suomessa ja koko päivän käveltyäni jalkani huusivat siihen liikkeeseen ;) Päädyin tällä kertaa tavallisten classic värien sijaan kultaisiin popoihin.




Nykistä rohmusin tietty myös Bare Mineralsin meikkejä, joista en muuten aio varmaan enää ikinä vaihtaa mihinkään muuhun! Ne on vaan niin superhyviä! Olo on kuin ei olisi meikkiä lainkaan!
Suurimmaksi rakkaudeksi osoittautui VS:n huulikiilto. Pidän tuosta väristä kovasti ja tuoksu on hurmaava. Inhoan kaikkia ällömakeita hajuja, muttä tämä ei ole sellainen. Tuoksu on yksinkertaisesti sanoinkuvaamattoman pehmeä eikä todellakaan voimakas/makea.

Mitä mieltä olette ostoksista?

EDIT: tiedoksi että tuon kuvan tekemiseen minulla meni tänään 3h, joten ymmärrätte varmaan syyn miksi kestelee kirjoitella blogiin ;) haha.

13 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihania juttuja!! Tuo huivi on niin sinua! =))
    Kai sitä on pakko itsekin uskaltaa tilata tuo Bare Mineralsin paketti, kun kaikki sitä kehuu maasta taivaisiin. Väri vaan mietityttää.

    Oliko muuten millanen reissu?

    VastaaPoista
  2. Love love love :) aivan ihania ostoksia! Ja vitsi, olen itsekkin miettinyt tota Bare Mineralsia!

    VastaaPoista
  3. RagDoll: suosittelen lämpimästi sen hankkimista! Suosittelen light väriä, mullakin on se. Reissu oli kiva kertakaikkiaan :D laitan siitä lisää juttua pian.

    Char: kiitos :) Kokeile, rakastut!

    VastaaPoista
  4. Uuu, kivoja ostoksiaaaa!=)
    Mulle on käynyt sama Mulberryn kanssa, mikä sulla LV:n - himoitsen niiiiiiin PALJON sieltä kaikkea!! :D

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavaa kun kommentoit mun blogissa niin löysin tänne! Vaikuttaa tosi kivalta.

    Bare minerals olisi kyllä ykköshankinta jos minulle tulee matka jenkkeihin. MACin mineraaliposkipuna on niin ihana kun olo on kuin ei olisi meikkiä ollenkaan!

    VastaaPoista
  6. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

    VastaaPoista
  7. Marie: mun himo ei ota laantuaakseen. I'm in trouble!

    très chic: mulla on myös MAC poskipuna ja laitan aina sipaisun sitä bare mineralsien päälle :)

    anonyymi: thank you :) I'm trying to progress in blogging ;)

    VastaaPoista
  8. Mulle on poikkis vähän niinkuin luvannut tuoda UGGit jenkeistä :) Oon vaan vieläkin ihan mietintävaiheessa värin suhteen. Kattelin kans netistä et niitä olis metalliväreinä ja tavallaan ne kiehtois, kun olis vähän erilaiset ku muilla. Mietin vaan, et onks se hohde siinä tosi voimakas vai sellanen himmee? Kuvissa musta näyttää vähän himmeeltä.
    Tosi ihania ostoksia :) Mä oon kans hurahtanu Bare Mineralsiin!

    VastaaPoista
  9. Psst. kollaasisi on todella tyylikäs, selkeä ja aivan tasapainossa :) Hyvää jälkeä! Jee!

    VastaaPoista
  10. Nina: ne on kyllä hohtavammat mitä tuossa kuvassa, mutta silti maltillisesti.Itse en pidä kauhean hohtavista ja noihin ihastuin!Kannattaa tilata poikkikselta sitä Bare Mineralsiakin ;)

    Char:hihihi, kiitos paljon ihanasta kommentista :) Olen sen verran aloittelija...

    VastaaPoista
  11. Okei, hyvä tietää :) Kiitti muuten vinkistä, en olis varmaan edes tajunnut tilata poikkikselta Bare Mineralsia. Taitaa tulla vielä halvemmaks ku nettikaupasta? Olis kiva kuulla enemmän teidän matkasta...sitten kun kerkeet :)

    VastaaPoista
  12. oi oi ostit ton huivin, ihana!:)

    VastaaPoista
  13. Nina: kyllä ne on puolet halvempia jenkeissä joten kannattaa ;) en tiedä mitä nettikaupassa maksaa :/ Koitan kertoa lisää matkasta viikonlopun aikana!

    Pipari: joo en voinut vastustaa, vaikka mullahan ei ole kuin 20 huivia hyllyssä ;)

    VastaaPoista