lauantai 28. heinäkuuta 2012

Always coca-cola

Mulla on ollut lähipäivinä ihan järjetön cokis himo! En todellakaan keksi selitystä kyseiselle himolle. Yleensä välttelen limujen juomista, koska pienestä asti minulle on kotona saarnattu niiden pilaavaan hampaat. Se saarna on jäänyt liiankin hyvin mieleen, sillä harvoin haluan omasta tahdosta limuja juoda jos vain jotain muutakin on tarjolla. Yksi ilta metsästin yhtä pullollista kissojen ja koirien kanssa ympäri kylää sillä kaikki kaupat olivat kiinni. Onneksi yhdestä ravintolasta löytyi pullo kylmää colaa mukaan!


Tänään taas kävin lyhyellä kaupunkikierroksella löytämättä yhtään mitään kivaa. Kauppoihin on saapunut jo syysvaatteita ja toppatakkeja! Kyllä! Asun maassa, jossa on ollut lähipäivinä +32 astetta lämmintä, mutta kaupassa myydään toppatakkeja...


paita- Lindex
laukku- LV
kello- Michael Kors
vyö- H&M
farkut- ikivanhat kaverilta saadut

2 kommenttia:

  1. 32 astetta??!!! Hitsiläinen. Meinasin juuri ehdottaa, että otan sinne lennot, jos halvalla saan, näin lomalla. =D Ei paljoa auta, jos olet Suomenkamaralle tulossa. Damn. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) ikävä kyllä olen itsekin ollut vain töissä kaikkina hellepäivinä! en aio tosin Suomenkamaralla viihtyä kuin vuorokauden ;)

      Poista