maanantai 30. heinäkuuta 2012

Monday


Ensimmäistä kertaa oli aamulla vähän vilu ja jouduin kietomaan huivin kaulaani sekä ottamaan takin mukaan. Toki syynä saattoi olla se, että olin liikenteessä jo ennen kahdeksaa. Nimittäin iltapäivästä alkoivat mustat housut tuntua jo vähän tukalilta kotimatkalla. 

Tänään oli hyvä päivä! Laskin, että lomaani on enää 10 päivää ja lähdenkin ensi torstaina Suomeen pakkaileman reissua varten. Kävimme juuri kaverin kanssa 1,5h powerwalkilla joten taidan pikkuhiljaa painua suihkun kautta pehkuihin tältä päivältä. Öitä!


huivi- Zara
takki-Zara
paita-Zara
housut-H&M
laukku-LV
kello-Michael Kors

4 kommenttia:

 1. Oi todella kaunis paita! :) ja ihana asu muutenkin! Täällä sää on naurettavan trooppinen ja tuntuu lähes mahdottomalta pukeutua oikein.. :D aina on kuuma tai kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) olen nykyään hyvää kaveria tuon farkkutakin kanssa ;)

   Poista
 2. Pienen kesätauon jälkeen palasin blogisi pariin ja sulle onkin ehtinyt tapahtua paljon!! :) Geneve on ollut matkakohteena mun haaveissa kauan, joten jos vain ehdit niin kirjottelisitko jossain vaiheessa enemmän kaupungista? Esim. shoppailumahdollisuuksista, liikkumisesta kaupungissa, kahviloista, ravintoloista jne.

  Ihanaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, en meinaa itsekään aina ihan pysyä perässä kun tuntuu että tapahtumaa pukkaa sen verran! Kirjoittelen toki :D Itse muutin tänne vasta 1kk sitten niin en tiedä kovin paljoa vielä, mutta odotaan että pääsen tutustumaan paremmin ja laittamaan teillekin vinkkejä ;)

   Poista