lauantai 7. heinäkuuta 2012

Life is like...Pitkän hiljaisuuden jälkeen on taas vihdoin aika kertoa kuulumisia. Täytyy kyllä aluksi sanoa että viimeiset 1,5 vuotta on ollut elämäni kiireisintä aikaa tähän mennessä :) Valitettavasti en päässyt vieläkään esittelemään teille vastavalmistunutta taloamme kun palattuani talvilomailemasta Kaliforniasta alkoi taas kunnon pyörremyrsky elämässä.

Olen muuttanut työni puolesta Geneveen ja täällä sitä nyt sitten ollaan! Ratkaisu ei ollut helppo, mutta elämä on näköjään täynnä yllättäviä käänteitä juuri silloin kun niitä vähiten osaa odottaa. Rakas kotimme jäi Suomeen ja niin jäi poikaystävä ja koirakin. Onneksi meillä kaikilla (koira mukaanlukien) on mahdollisuus matkustaa molempiin suuntiin tapaamaan toisiamme hyvinkin usein. Ei siis tarvitse kuukausitolkulla ikävissään odottaa toisen näkemistä. Ratkaisu on tietenkin pienen "perheemme" kannalta tilapäinen sillä suunnitelmissa ei ole lopullisesti asua erillään 6 vuoden yhteiselon jälkeen, mutta jostain se oli kuitenkin aloitettava kun yhteisiä unelmia kohti lähdettiin <3

11 kommenttia:

 1. Hui apua miten suuri muutos! Ei varmastikkaan ole ollut helppo muutos saatika päätös! Ihana kuitenkin taas kuulla sinusta<3 toivotaan että ratkaisut löytyvät yhteisten unelmien metsästyksessä :)

  VastaaPoista
 2. Vau, kuulostaa uskomattoman hienolta :) Kyllä sitä kotia ehtii varmasti sitten asua ja paljonhan se auttaa, että pääsette näkemään toisianne usein! Joskus vaan ei voi antaa tilaisuuksien valua hukkaan! Tsemppiä sinne maailmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) jotkut asiat kyllä kuulostavat välillä hienommilta mitä todellisuus on...ainakin tältä minusta tuntui aluksi :/ mutta eiköhän tämä tästä!

   Poista
 3. Hei tsemppiä muutokseen ja onnittelut Gevene on kiva kaupunki asua!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muutokseen ja onnittelut Geneve on kiva kaupunki asua!

  VastaaPoista
 5. Hei V, tervetuloa Sveitsiin ja isosti onnea uusiin haasteisiin - varmasti mielenkiintoista vaikka vaikean päätöksen jouduitkin tekemään! Terkut Lausannesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Piretta, kiitos paljon :) me taidettiin lentää samalla koneella Helsinkiin keskiviikkona ;) Tuijotin vain sinua ja mietin että mistä tuo tyttö on "tuttu" ja nythän se vasta iski! sun masu oli niiiiin suloinen!

   Poista
 6. Ohhoh! :O Aikamoista! Kirjoittelehan, kuinka olette muutoksesta selvinneet ja ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista