lauantai 2. helmikuuta 2013

Still here...

Hei taas pitkästä aikaa :)
Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu ja uusi vuosi lähti käyntiin vähintäänkin toivomallanne tavalla! Minulla molemmat edellämainitut sujuivat paremmin kuin osasin ikinä odottaa :)) Vuosi 2012 oli kyllä tähän saakka elämäni paras vuosi, lainkaan lioittelematta!! Onnekseni vuosi 2013 ei tule todellakaan jäämään kakkoseksi ;) Ajattelin ehkä vihdoin jakaa jotain teidän kanssanne...
 

Talven paras ostos on muuten ehdottomasti ollut Canada Goose takkini! Muistatteko kun haaveilin kyseisestä takista tässä postauksessa? Löysin juuri haluamani mallin oikean värisenä ja kokoisena Stockkalta! Kyllähän se kortin vilauttaminen kassalla kirpaisi, mutta n. kk käytön jälkeen en enää edes muistanut rahallista menetystä. Takki on kyllä hintansa arvoinen. Olen tyytyväinen, etten hätiköinyt ostokseni kanssa sillä olen alunperin miettinyt toista mallia. Tämä on kuitenkin mielestäni juuri täydellisen mallinen pituudeltaan ja naisellisella vyötärökiristyksellään.

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että sullakin oli ihana lopuvuosi ja uusi vuosikin on alkanut hyvin :)
  Omalta osalta vuosi on alkanut ihan hyvin, pienen sairastelun merkeissä, mutta muuten oikein mukavasti! Ja toi sun takki on kyllä niin ihana, kyllä noita kalliimpia ostoksia aina harkitsee tarkkaan ja ne ovat kyllä niin hintansa arvoisia! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Haidi :) onneksi sairastelusi on jo ohi! Sain itsekin pienen flunssanpoikasen vieraillessani Suomessa -20 pakkasten paukkuessa. Kiitos, se on kyllä todella lämmin! ;)

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Olen ollut omasta CG:n takistani aivan samaa mieltä, kuin sinäkin, ehdottomasti paras ostos tänä talvena! Ihanaa, kun ei ole tarvinnut olla kylmissään kertaakaan koko talvena, kun on ollut tuo takki päällä ja vielä UGGit jaloissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Mulla on ollu kans aika usein UGGit jalassa ;) Ihan paras yhdistelmä Suomen talveen!

   Poista
 3. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa... Hmmm, mitäköhän tuo vuosi tullessaan. Uutisia odotellen. ;);) Terkuin, Heidi

  VastaaPoista