sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Treenikamat

Minua on joskus pyydetty esittelemään treenikamani ja tässä nämä nyt tulevat :)

Alla kaikki treenitoppini ja kahdet treenihousut. Niinkuin näkyy pidän hihattomista "painijaselkä" topeista. En käytä t-paitoja koska inhoan kun niihin tulee märät läntit kainaloihin. Näissä on muutenkin paljon mukavampaa ja ilmavampaa silloin kun on kunnolla hiki. En ole mitenkään merkkiuskollinen. Käyn siis yleensä kaikkien merkkien treenitopit urheiluosastoilla läpi, nämä Niken topit vaan sattuvat useimmiten kassalle mukaan. Leopardikuosinen toppi on H&M ja sen alla oikealla harmaa on Peak Performance. Housut ovat Adidaksen ja H&M sportin. Poikaystäväni tietää kuinka tykkään treenailusta (lue uusista treenikamoista) ja hän usein ostaakin minulle jotakin uutta, mm. harmaa Niken treenitoppi on hänen hankkima.


Alla Shimanon spinningkengät, halvimmat mitä löysin :) Täytyy kyllä sanoa, että kun nämä kengät hankin niin aloin pitämään spinningistä entistä enemmän. Pyöräily oikeilla kengillä on vaan niin paljon mielekkäämpää, ei tule enää inhottavia pohjekramppeja mitä ennen sain.


Kolmisen vuotta vanhat Hong Kongista hankkimani Niken kengät. Nämä ovat joutumassa pian kirpputorille. Jos muuten Hong Kongiin kenelläkään on menoa niin hankkikaa ihmeessä kaikki treenikamat sieltä! Siellä siis myydään ihan aitoa tavaraa tosi paljon halvemmalla mm. Nikelta ja Reebokilta. Siellähän ne melkein kaikki valmistetaankin (made in China). Täällä saa helposti pulittaa satasen uusista treenikengistä, kun siellä saat neljälläkympillä uudet.


Treenipyyhkeet on myös melkein kaikki poikaystäväni hankkimia (hänellä kun on tapana yllättää joskus jollain pienellä hassulla paketilla, jota saan metsästää aarrekartan kanssa kotona). Olen tainnut ostaa tuon haisulipyyhkeen hänelle treenailuun, mutta varastanut sen myöhemmin takas ;)


Tämän pullon ostin hiljaittain vanhan roskiin joutuneen tilalle. Edellinen oli hiukan pienempi ja siitä loppui usein vesi kesken treenailun.


Vasemmanpuoleiset hanskat sain juuri tällä viikolla poikaystävältäni sellaisena "muutenvaan" lahjana :) Ne pääsevätkin tänään body pump tunnille käyttöön. Käytän siis tälläisia hanskoja pumpissa, koska inhoan niitä pieniä kovettumia joita tulee kämmeniin helposti siitä tangon käsittelystä. Näissä myös tanko pysyy paremmin käsissä vaikka hikoisi kuinka eikä tarvitse stressata että ote lipeäisi.


Teistä varmaan alkaa tuntua tätä lukiessa, että poikaystäväni ei muuta teekkään kuin osta minulle treenikamoja kannustaakseen minua liikkumaan (kyllä hän hyvin kannustaakin). Itseasiassa hänen mielestään ravaan salilla välillä vähän liiankin usein. On ihanaa kuitenkin, että toinen ymmärtää että se on melkein ainoita harrastuksiani tällä hetkellä ja ei hermostu vaikka välillä vietänkin siellä vähän enemmän aikaa ;) Tosin hyvin usein lähdemme yhtä aikaa omien treenailujemme pariin. Minä salille, hän uimahalliin  tai lenkille. Tämän Peak Performancen laukun olen saanut pari vuotta sitten häneltä lahjaksi.

8 kommenttia:

  1. ihanan värikkäitä puseroita sulla on:) tykkään ite piristää liikuntavaatteita väreillä jolloin liikunnast tulee mun mielest mielekkäämpää;)

    VastaaPoista
  2. muistatko mistä tuo valkoinen niken toppi on ostettu ja koska? siis tuo missä on tuo iso kuva, se on nimittäin todella hieno! samoin kysyisin noista oransseista urheiluliiveistä että mistä ne on? :)en ole nimittäin tuon värisiä hirveämmin löytänyt ja väri miellyttäisi silmää! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta blogista, löysin tän ihan äskettäin ja ihastuin samantien :)
    Mä valitsen myös treenitopit ihan ulkonäön perusteella eikä mitenkään niin merkin perusteella.. Mutta Nikella on kyllä usein tosi ihania ja värikkäitä ja malleiltaan kivoja toppeja!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kiitos, olen samaa mieltä että värit piristää aina ja muutenkin kun vietän niinkin usein aikaa salilla on kiva että on vaihtoehtoja eikä tarvitse aina sama paita päällä olla. enhän käy töissäkään joka päivä samat vaatteet päällä. :)

    Anonyymi: muistan :) se on uusin ostokseni ja Stadiumista. Itseasiassa juuri tänään näin niitä myös Stockkalla. Oranssit urheiluliivit ostin viime kesänä Floridan reissulta, musta ne oli niin pirtsakan väriset :)

    Anna: kiitos itsellesi, kiva kun tykkäät :) musta tuntuu, että toi niken on juuri malliltaan niin hyvä että päädyn siihen merkkiin niin usein :P

    VastaaPoista
  5. Juuri tänään tuskailin kun minulla ei ole kivoja treenikamoja:D Pitäisi ostaa uusia toppeja/paitoja, kevyet vaelluskengät, salihansikkaat...
    Jotenkin en vaan inspiroidu kaupoissa urheiluvaateostoksilla. Osaatko sanoa missä Helsingissä olisi kivoimmat/parhaimmat valikoimat?

    VastaaPoista
  6. Katri: Itse olen löytänyt suurimman osan tuotteista Stockkalta ja Stadiumista. Etsiminen on hankalaa, parhaimpiin olen törmännyt vain sattumalta :) Toivottavasti löydät jotain piristävää treenailuun!

    VastaaPoista
  7. Oih, ihania treeni vaatteita!!!! Ja melkoinen poikaystävä sulla!:) Tuollaiset muuten vaan lahjat ovat ihan parhaita <3 <3

    VastaaPoista
  8. Mongusti: kiitos :) kyllä mä olenkin hänestä ylpeä <3 hih

    VastaaPoista