perjantai 14. maaliskuuta 2014

I love weekends


Rakastan Suomessa ihan vain vapaapäiviä, sillä olemme miehen kanssa molemmat tehneet jo vuosia töitä, joissa ei juuri viikonloppuja tunneta. Usein myös välttelen viikonloppuna kaupunkiin tai ostoskeskukseen menemistä. Täällä lomalla ollessa olen kuitenkin tykästynyt juurikin viikonloppuihin! On mukavaa kierrellä paikoissa katsellen ympärilleen ja nähdä muidenkin viettävän rentouttavaa viikonloppua perheidensä kanssa. Viikolla tuntuu olevan sen verran hiljaisempaa.


Meillä oli ystäväni kanssa treffit sovittuna Newport Beachilla sijaitsevalla Fashion Islandilla, joka on niinsanotusti ulkona sijaitseva ostari. Tällä kertaa lounastamisen lisäksi suunnitelmissa oli myös shoppailu. Jotain ihan pientä tarttui itsellenikin mukaan. Ei varmaan vaikea arvata allaolevasta kuvasta millaisista ostoksista on kyse ;)


2 kommenttia:

  1. Mitä teette työksenne miehesi kanssa? Itse olen opettaja ja nautin kyllä työstäni, mutta myös siihen kuuluvista lomista! ;) Olen nyt äitiyslomalla ja kadehdin ystävääni, jonka mies on myös opettaja. Oma mies kun tulee kuuden aikaan kotiin niin kaverin perheessä vauvanhoitovuoro saattaa vaihtua jo yhdenkin aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemme kovin erilaista työtä ja erilaisella koulutuksella, mutta samalla (ilmailu) alalla olemme silti ;) olemme siis tottuneet nauttimaan vapaapäivistä enemmän kuin viikonlopuista, sekä ylipäätään vapaa-ajasta kuin esim vaikka illoista.

      Poista