torstai 26. heinäkuuta 2012

Silk Cotton Mix

Itselläni nousee melkein karvat pystyyn sanasta syksy. Vastahan kesä on alkanut! Olen saanut tuntea auringonlämpöä vasta saavuttuani Geneveen ja vihdoin tällä viikolla kalpeuteni on alkanut muuttumaan kevyeksi rusketukseksi. Kuitenkin olen nähnyt jo monessa seuraamassani blogissa fiilistelyä syksyn hankinnoista, joten ajattelin paljastaa myös omani.

Oikeastaan tämä ihanuus odotteleekin minua jo Suomen kodissani kauniissa paketissaan! Ostin taannoin ystävälleni lahjaksi Tamara huivin mustana ja pahan virheen teinkin, sillä menin itse ihastumaan huiviin niin kovin! Mietin heti, että JOS tuo huivi joskus tulisi myyntiin beigen värisenä niin sellaisen hankkisin ja kuukausi myöhemmin tämmöinen ihanuus nökötti nettisivuilla :D Voi sitä onnen määrää kun sain tämän ostoskoriini ja tyytyväisenä jäin odottelemaan UPS:n kotiin toimitusta.


P.S. en siltikään toivo syksyn tulevan...

10 kommenttia:

  1. Ihana! Mäkin haluun....:) Nimittäin laadukas huivi hakusessa, enkä LV:n huivia hankikaan, sen verran kuullut sen huonosta laadusta :/

    Hih, täällä yksi syksyn fiiistelijä, mutta ei sen tarvitse vielä tulla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) tuo huivi tuntui oikeasti todella laadukkaalta ja ihanan muhkealta!ja hintakin on kohdallaan jos verrataan LV huiviin. Oma LV:ni on kyllä huippukunnossa, mutta en käytäkään sitä joka päivä.

      pidän syksystä silloin kun syksy oikeasti saapuu ;) voisin jopa myöntää että se on kesän kanssa kova kilpailija..

      Poista
  2. Ihana huivi ja just beigena!
    Katsoin sun Geneve-postauksia - siita on jo muutama vuosi aikaa kun viimeksi kavin siella, nyt tekis mieli taas lahtea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) odotan että saan kietoa sen kaulaani! Geneve on kyllä kaunis paikka, olen tähän asti tykännyt.

      Poista
  3. Tuo huivi on ehdottomasti omallakin ostoslistallani, niin kaunis ja monikäyttöinen se on! :) Harmi, kun se ehdittiin myydä Helsingin liikkeestä loppuun jo, eikä lisää ole kuulemma tulossa tuossa sävyssä :/ Nettikaupassa sitä oli vielä ainakin jokunen aika sitten jäljellä, joten täytyy joko tilailla sieltä tai sitten odottaa ensi kevään sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen nettikauppaa, se on niin kätevä kun käytin ekaa kertaa! Ja itselleni tuli edullisemmaksi tilata se kotiin kuin käydä ajamassa keskustan liikkeestä hakemassa :))

      Poista
  4. Oi tuo huivi on kyllä ihana! Tännekin kelpaisi kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiin on :) odotan kovasti jo että pääsen käyttämään.

      Poista
  5. Hei mahtavaa, että sait omasi (; Itse ihastelin kyseistä huivia puolitoista vuotta kun sesongin mukaan sävyt vaihtuivat.. keväällä sitten päätin säästää opiskelijabudjetista ja ostaa omani, mutta tietenkin liian myöhään liikkeellä ja ilman jäin. Onneksi myyjä vinkkasi, että syksyllä tulee lisää sävyistä ei vielä tietoa. Nimi listaan ja soittoa odottomaan :D Huhtikuussa tuli soitto ja beige ja harmaa lähti varaukseen. Liikkeessä mallailin reilu puolituntia kumpaakin huivia päätymättä mihinkään, liian ihania! Harmaahan se kotiin lähti ja hetkeäkään en ole katunut!
    Ehdottomasti hintansa arvoinen ja kestää hyvin, vaikka välillä saanutkin heikompaa kohtelua laukkuun rullattuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olipa hyvää palvelua :)) ihanaa, että sait myös omasi ja olet ollut tyytyväinen :D hehehe, itsellänikin liian usein huivit rypistyy laukkuun rullattuina ;) mutta käyttötavaraahan ne on.

      Poista