lauantai 27. maaliskuuta 2010

Chili

Poikaystävälläni on uusi harrastus. Kyllä vain, hän on alkanut kasvattamaan chiliä kotona. Kaikki lähti kuulemma kaverin kanssa tehdystä vedosta, että kuka pärjää parhaiten ja saa kasvatettua eniten chilejä. Täytyy sanoa, että olen huvittuneena seuraillut tätä ja olen oikeastaan hyvinkin yllättynyt miten hän ottaa tämän touhun vakavasti. Pojat meinaan ostivat 5 siementä, joista kuulemma vain 1-2 kasvaa yleensä. Noh, toinen sai niistä 4 ja poikaystäväni 5, joten hän on tällä hetkellä johdossa :)


Harmi etten saanut kuvattua ensimmäistä kasvatusvaihetta, mutta tämä on niistä se toinen. Tänä aamuna oli vuorossa chilien erottaminen toisistaan pieniin turveruukkuihin. Minähän en ole mikään viherpeukalo, joten olen vaan sivustakatsojana ihaillut kun toinen on ravannut Plantagenissa kyselemässä neuvoja mitä kannattaa tehdä ja mitä multaa ostaa ja hoito-ohjeita yms yms..Hän myös suoriutui itsenäisesti tästä 2. vaiheesta :)

Mua muuten vähän naurattaa toi taustalla pyllistävä possu. Se on meidän hauvan kaveri. Huomasin sen vasta kun laitoin kuvat koneelle. Olis ehkä voinut sen siirtää ennen kuvausta ;)

9 kommenttia:

 1. Hihi, vähän söpö harrastus sun poikaystävällä. :) Meiltä löytyy tuo sama possu pinkkinä ja voi että koiruus tykkää siitä. :P

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloista. Jos hän on noin huolehtivainen tuossa asiassa, niin hänestä tulee varmaan joskus vielä hyvä isä. ;) hihi..

  Ihana possu, lähteekö siitä ääntä? =D

  VastaaPoista
 3. Heh, onko toi semmonen sikapossu, josta lähtee matala ääni? Sitten taidan tietää tapauksen ;)

  Ihana chilitarina :D Täällä päässä mies on kasvatellut omenapuuntaimia ja mitä milloinkin. Nyt on appelsiinit taas itämässä. Yksi "appelsiinipuu" oli laitettu kasvamaan meidän suhteen alussa, mutta muutossa se lähti roskiin. Ei onneks se suhde.

  VastaaPoista
 4. Hihi hauska harrastus! :) Söpöä kun pojat tekee tollaista.

  Lähteekö tosta possusta ääntä? Näyttää kovasti samalta, mikä meidän staffilla oli mutta se taisi hajota leikeissä jo ensimmäisen päivän jälkeen :D

  VastaaPoista
 5. Nanna: ehkä söpö mut onko järkevä?? :)meillä on keltainen myös!

  RagDoll: varmasti tulee <3 hih..Possusta LÄHTI ääntä, ei lähde enää ;)

  Cherry: joo siitä lähti ihan törkeä ääni, mut eipä se kauaa kestänyt. Appelsiinipuu on varmaan kauniskin! Poikkis lupas kasvattaa mulle kukatkin jos saadaan oma piha :D

  Nantsu: ei siitä enää lähde ääntä, mutta lähti hetken verran ;)

  VastaaPoista
 6. ei ihana possu :D meillät ainnut olla josksu samanlainen, mutta nykyään entinen! ihana harrastus sun poikaystävällä :)

  VastaaPoista
 7. Hihii, nyt mä en näe tässä kuvassa enää muuta kuin tuon Possun.:) Tsemppiä kasvatuspuuhiin ja toivottavasti pian saatte tehdä chiliherkkuja "oman maan" antimista.

  VastaaPoista
 8. Mun miehellä on sama harrastus. :D Se ei tosin saanut niitä siemeniä itämään, koska istutti ne liian syvälle multaan. Meinaa kuulemma vielä yrittää uudelleen. En ole kauhean ihastunut, että keittiön tason päällä on ruman vihreä, muovinen ruukkuviritelmä, mutta pitää antaa toisen harrastaa. :)

  VastaaPoista
 9. Haidi: joo, en vaan tiedä miten noi pysyy elossa jos hoito jää viikoksi mulle :(

  Alma: possu tais varastaa koko show:n kun siitä menin mainitsemaan :)

  suvi m: olen oikeasti yllättynyt, että miehet harrastaa tälläistä!?!? :D meillä tuo muovinen viritelmä on vielä leivänpaahtimen päällä lampun alla, mutta kai se on pienempi "paha" kuin moottoripyörät tms :)

  VastaaPoista