sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

White

Kävimme tänään Oma koti-messuilla katselemassa mm. erilaisia talonrakennusvaihtoehtoja. Messuihin kuului myös oma mökki-, puutarha- ja sisustusmessut. Valitettavasti sisustusosio oli minulle suurehko pettymys, mutta jotain sieltä kuitenkin löytyi. Ostin sieltä nimittäin allaolevan minua kiinnostavan kirjan. Rakastan sisustuksessa valkoista!


Olen aiemmin käyttänyt enemmän valkoista sisustuksessa, mutta myöhemmin siirtynyt tummempiin väreihin koiran vuoksi. Tämä kirjaa kertoo mm. miten valkoista ei pidä pelätä käyttää sisustuksessa vaikka kotona olisi lemmikki tai lapsia.

8 kommenttia:

 1. Valkoinen on kyllä aina niin raikas vaihtoehto sisustukseen. Joskus haaveilin valkoisesta sohvasta, mutta pelkäsin, että joku tahmatassu ne sotkee kuitenkin. =D Onneksi nykyään on aika hyviä suojasuihkeita, joiden pitäisi helpottaa puhdistamista.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo kirja kanssa synttärilahjalistalla, olisi enemmän kuin kiva lahja! :P

  VastaaPoista
 3. Kivanoloinen kirja, pitäis melkein itsekin hankkia! Pidän kovasti valkoisesta sisustuksessa, mutta pelkään myös että mitä jos joku kaataa viinilasin kalliille matolle tms. Ton kirjan kansikin on tosin jo sellaisenaan kaunis ja toimisi sisustuselementtinä senkin reunalla... :)

  VastaaPoista
 4. Kävin samoilla messuilla myös tänään, vaikka rakennus- tai remonttiasiat ei olekaan ajankohtaisia. Mulle sisustusosasto oli myös pettymys, eikä siellä muutenkaan ollut mulle mitään ihmeempiä. No tulipahan käytyä :)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on myös omaa silmää hivelevä väri sisustuksessa. Meillä myös tummaa löytyy enemmän juuri koiran takia, mutta nyt kun kesäkuussa muutetaan, menee sisutus aika paljon uusiksi ja aiotaan siirtyä entistä enemmän valkoiseen - koiran karvoista huolimatta. :)

  VastaaPoista
 6. Oi valkoista sisustusta! Kirja mulle myös :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin rakastan valkoista sisustusta :) Ensin pelkäsin valkoisen sohvan hankkimista (vaikka meillä ei lapsia tai lemmikkejä olekaan), mutta täytyy sanoa etten kyllä ole kadunnut valintaani. Valkoinen ei ainakaan haalistu ja kunhan ei farkuilla siinä istu (tai syö suklaata tai juo punkkua), niin puhtaanakin se pysyy :)

  VastaaPoista
 8. Tahtoo lainata;) Valkoinen on sisustuksessa kyllä upea, niiin valosa ja raikas:)

  VastaaPoista