maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pientä hemmottelua

Poikaystäväni on reissussa Bangkokissa. Kyllä hän pyysi minuakin mukaan, mutta aina ei voi olla vapailla. Tällä kertaa jäin kotiin, mutta pyysin häntä nauttimaan olostaan ja tuomaan minulle rusketusta purkissa ;)

Olen nauttinut kotona olosta. Nukkunut pitkään, käynyt salilla, nähnyt kavereita, vieraillut vanhemmilla, lukenut kirjaa, siivonnut.


Söin tänään kevään ekat mansikat. Eivät olleet kotimaisia, mutta maistuivat silti minulle :)
Pesukoneen ohjelman loppumista odotellessa tein itselleni raikkaan naamion ja pikamanikyyrin.


Ainiin: olen onnistunut tappamaan poikaystäväni kaikki 5 chiliä :( Tein kaiken hänen ohjeiden mukaan, mutta tänään jouduin silti laittamaan suru-uutisen poikaystävälleni. Tämän takia meillä ei ole yhtäkään kukkaa kotona. Olen aivan surkea kasvien kanssa!

6 kommenttia:

 1. Voi ei. =D Oot yhtä taitava viherpeukola kuin minäkin. ;) sain edellispäivän ruusuja ja ne kuoli päivässä.=D Odotan, että miten nuo narsissit kestää, ainakin muutaman päivän jälkeen vielä hengissä. =)

  VastaaPoista
 2. Apua! :D Oliko se sulle ihan raivona niistä chileistä? :D

  Mut ihanalta kuulostaa sun oma aika. Tarttisin minäkin..terveisin 8 kk melkein 7/24 yhdessä viettänyt ;D
  mmm mansikoita <3

  VastaaPoista
 3. RagDoll: mua oikeesti harmittaa et mulle ei oo viherpeukalon taitoja luoja suonut :( mun äidillä on koti täynnä kukkia!

  Cherry: onneks ei ollut...mä kerroin että ne kuoli ja sain textarin takas: "tärkeintä että sinä olet elossa <3 " hihihiii, olin helpottunut :D

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa olet puuhaillut. Juuri nuo yksittäin pakatutu naamiot on lemppareitani. Suklaanaamio on myös oikein hyvä. :)

  VastaaPoista
 5. namm mansikoita!
  muistan muuten, kun sulla oli viime vuonna herkuton huhtikuu:D voisin ite kokeilla kanssa taas, mutta ehkä vasta toukokuussa ;D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo viesti, jonka sait takaisin kun kerroit chilien kuolleen. :)

  VastaaPoista