sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Herkuton huhtikuu


Pidimme poikaystävän kanssa jo viime vuonna herkuttoman huhtikuun, joten päätimme uusia sen myös tänä vuonna. Tarkoitus on siis olla herkuttelematta vähintään kuukauden ajan. Herkkuihin kuuluvat mm. mäkkäriateriat, pitsat, karkit, keksit, leivonnaiset, limut. Hedelmiä, jugurtteja, purkkaa ja xylitolpastilleja (max. 2kpl aterian jälkeen) saa syödä. Voin muuten jo kokemuksesta kertoa, että kun kuukaudesta selviää niin järkyttävä karkkihimo häviää ja suklaakin maistuu melkein pahalta. Tosin jos heti tämän jälkeen alkaa herkuttelemaan useasti, palautuvat taas makeanhimoiset ajatukset hyvinkin nopsaa ;)

Oli tarkoitus kertoa tästä teille jo ennen huhtikuun alkua, jotta halukkaat olisivat ehtineet mukaan, mutta kiireiltäni en ole kerennyt kirjoittelemaan. Ehtiihän sitä aloittaa sopivasti myös pääsiäisen jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Mä oon pitänyt herkuttoman huhtikuun kaverin kanssa jo viitenä vuotena ja taas mennään! Hauskaa että muillakin on sama "perinne" :D

  VastaaPoista
 2. Pitäsköhän itekki alottaa, nyt kun kaikki herkut on kaapeista jo syöty.. :D Tosin tässähän meni 4 päivää yli.. :/

  VastaaPoista
 3. Tuo kuulostaa hyvältä! Sattumalta sovin siskon kanssa vkl, että nyt saa karkit jäädä, joita yleensä popsin joka päivä. Yhden kerran oon lipsunut, mutta nyt pitäisi pystyä jatkamaan ilman. ;) jäätelö on kuitenkin sallittu.

  VastaaPoista
 4. Taya: joo tää on todella varteenotettava perinne eikä kuitenkaan mikään liian paha :)

  Jenni: hyvin ehtii kun aloitat huomisesta ;)

  RagDoll: ai jäätelö sallittu??? :) meillä ei..mut ootas ku haen purkin ben & jerrysiä kunhan tää on ohi :P

  VastaaPoista